EmmaW

Duygusuzz demiş ki:
Ya benim anlamadığım fakir çocuk 5 gün aynı şeyi giyse ne olacak sanki ne kadar abartıyosunuz benim durumum çok kötü değil hamd olsun ama bende 5 gün boyunca aynı pantolonu aynı t-shirt'i giyerim böyle yaptığım içinde kimsenin bana fakir dediğini hatırlamıyorum ha deselerde umrumda değil zaten okula giden adam okumayı değilde podyuma çıkmak için gidiyorsa ona denecek laf yok onun ağzından çıkacak laf'ı duymayada gerek yok duyarsanda sağlam lafı oturtursun olur biter.Birde şöyle şeyler konuşuluyor durumu olmayan diğerlerinde güzel bişeyi görüp isteyeceklerde falan filan onu diyen kişide ailesini düşünmüyor babasının durumunu bildiği halde öyle şeyler isterse düşüncesiz ve hayırsız evlattır.
Belki olaylara bakış açım farklı ama olması gereken şeyler diye düşünüyorum
12 yaşındaki çocuk arkadaşlarında gördüğü kıyafetleri babasından isteyince hayırsız evlat mı oluyor? 12 yaşındaki çocuk.. :think:

Zaten bu başkasından görüp isteme veya diğerinin durumuyla dalga geçme olayı belli yaş aralığında olur ilkokuldaki adam daha marka vs doğru düzgün bilmez lisedeki adamlarda zaten belli yaşa gelip bazı şeylerin farkında olan adamlardır durumu kötü olan adamla dalga geçme olayı olacağını sanmam anca ara kısımda olur bana kalırsa

Maddy demiş ki:
Zaten bu başkasından görüp isteme veya diğerinin durumuyla dalga geçme olayı belli yaş aralığında olur ilkokuldaki adam daha marka vs doğru düzgün bilmez lisedeki adamlarda zaten belli yaşa gelip bazı şeylerin farkında olan adamlardır durumu kötü olan adamla dalga geçme olayı olacağını sanmam anca ara kısımda olur bana kalırsa
ilk okulda marka falan bilinmez doğru demişsin ama lisede dediğin gibi olmuyor. Anca üniversitede farkına varıyo gençlik hayatın nasıl kazanıldığını. Ben liseye başladığımda kameralı telefonlar 6600lar modaydı her an telefon muhabbeti döner dururdu. Sonraları bide converse modası patlak verdi renk renk giyenler vardı . Kısacası olanla olmayanın farkı vardı. aynı üniformayı giysekte ayakkabıdan bile farklılık hissettiriyodu.. Taa ki üniversite de senin dediğin gibi oluyor o olgunluğa üniversiteden önce erişebilen kısım %30u geçmez bence..

Liseli diye bi tabir var internet ortamında o boşuna değil. Lise döneminde ergenliğe girmeninde verdiği hislerle liseliler ne yaptığının farkında bile olmuyor.

Bi örnek vereyim; Bizim sınıfta bi çocuk vardı yaramazın tekiydi lise 1-2de bu camdan cama geçerdi 4. kattaki sınıfta. Ortalığı kırar dökerdi. O videoları şimdi ona izletiyoruz kendisi bile şaşırıyo ne malmışım ben ne cesaret varmış bende diyo makara:

Takımı
Besiktas
Maddy demiş ki:
@EmmaW
Demek istediğim bunun gibi bişeydi 12 yaşındaki çocuk için diyemem geneli lise ve orta son kaynaklı benim söylediklerimin maddy'ninde dediği gibi ilkokuldaki çocukların böyle bişeyin içinde olacaklarını sanmam

Duygusuzz demiş ki:
Ya benim anlamadığım fakir çocuk 5 gün aynı şeyi giyse ne olacak sanki ne kadar abartıyosunuz benim durumum çok kötü değil hamd olsun ama bende 5 gün boyunca aynı pantolonu aynı t-shirt'i giyerim böyle yaptığım içinde kimsenin bana fakir dediğini hatırlamıyorum ha deselerde umrumda değil zaten okula giden adam okumayı değilde podyuma çıkmak için gidiyorsa ona denecek laf yok onun ağzından çıkacak laf'ı duymayada gerek yok duyarsanda sağlam lafı oturtursun olur biter.Birde şöyle şeyler konuşuluyor durumu olmayan diğerlerinde güzel bişeyi görüp isteyeceklerde falan filan onu diyen kişide ailesini düşünmüyor babasının durumunu bildiği halde öyle şeyler isterse düşüncesiz ve hayırsız evlattır.
Belki olaylara bakış açım farklı ama olması gereken şeyler diye düşünüyorum
sen, ben, yasini almis kisiligini oturtmus insan takmaz zaten dostum. Ama baska bir cocuk digerleri gibi giymek isteyecek polarlar kabanlar tiki kiyafetler, cani cekince ne yapacak uzulecek. sen takmazsin ben takmam, bu herkes icin gecerli degil uzulup,pisiriklasacak cok cocuk var. cok kati bakmissin olaya hocam 10-12 yas arasi cocuk paranin nasil kazanildigini babasinin nasil ter doktugunu calistigini nerden bilsin de onu dusunup istemesin? o psikolojide ki bir cocugun dusuncesi arkadaslarindan eksik, geri kalmamak zannimca. Eger boyle olursa ortaya baska sorunlar cikar gitmek istememesi,sikilmasi,icine kapanmasi,utanmasi gibi.
+ yeni liseli yetmelerin her gun birbirine hava atmak icin onu bunu tartismasini giydigiyle tavirlar yapmasini goruyoruzdur heralde, bunlari yapan birinin yaninda maddi durumu buna yetmeyecek kisi o sohbette bulunmak istemez,sahsen ben istemem birinin benim ulasamadigim seyle ovunup hava atmasina, sinir bile olurum. bu arkadas ayriliklarina, bolunmelerede yol acabilir. Kısaca, vericek olan zarari, yararindan daha cok diyebiliriz degil mi?

artık kıyafet değilde millet fotoğraf makinasını kıskanır oldu :mrgreen: Facebook`ta Fame olmak için :P

tenpanter demiş ki:
Bizim okulda serbestmiş bakalım pazartesi güzel manzaralar görebilcez mi :D
Bi yazı felan gelmişmi bu okullara bizim müdür keklemesin bizi

tenpanter demiş ki:
Okuldan okula değişiyor heralde o isteyen bu sene yapıyor bize rehberlik hocası dedi serbest artık diye.
Uyuyalım biz :D

Yukarı Alt