Eski haliyle devam etsin niye açtılar ki konuyu. Üniversiteye gidince rahat rahat giyinirler
Duruyor yerinde .UnDeFeateD demiş ki:Ne olmuş baş örtüsüne ¿Ufck demiş ki:baş örtüsü.sarkoLata demiş ki:Eşofman yasak mı ?????? Ne biçim serbest lan o. Ha kot giymişim ha şimdi giydiğim siyah kanvas pantolonu. Bu uygulamanın amacı da belli ya işte...
sarkoLata demiş ki:Resmi gazetede yazıldı, kesinleşti.
@ufck
![]()
Aynen, ben de olduğum gibi devam edeceğimMaddy demiş ki:Eşofman yasak okul müdürü açıklama yaptı bize, ben eskiden zaten okulla ilgili bişey giymeden gidiyordum başka pantolon başka kazak vs![]()
amaç farklı olunca böyle oluyor.duzceli81 demiş ki:nereye gidiyor bu disiplin düzen sonumuz hayırlı değil
Soyle ki; ogrenciler okullara tek duze kilik kiyafet ile gitmek istemiyorlar bu da psikolojik olarak daha bastan ogrenciyi okuldan uzaklastiriyor. Lakin soyle bir istisnamiz var. Kimisi Tommy U.S. Polo Diesel takilirken kimisi de butun bir hafta boyunca pazardan aldigi ayni t-shirt ile takilacak. Karsidaki insana sayginin bitmis oldugu su gunlere bir de maddi konuda alay eklenmis olacak. Universitede kimse birbirini onemsemez pijama ile gelen goruyorum ben hatta dort tane escinselimiz var kadin shortlari giyerler kisacik saclar Zeki Muren perugu ile suslenmistir gerdanliklar vs lakin lisede bu durum daha farklidir. Yani iyi mi olmus yoksa kotu mu karar vermek zorduzceli81 demiş ki:nereye gidiyor bu disiplin düzen sonumuz hayırlı değil
4 Kişilik bir çekirdek ailenin yıllık geliri Türkiyede 64.000 Dolarmış, zengin ülkeyiz.Wax Whine demiş ki:Soyle ki; ogrenciler okullara tek duze kilik kiyafet ile gitmek istemiyorlar bu da psikolojik olarak daha bastan ogrenciyi okuldan uzaklastiriyor. Lakin soyle bir istisnamiz var. Kimisi Tommy U.S. Polo Diesel takilirken kimisi de butun bir hafta boyunca pazardan aldigi ayni t-shirt ile takilacak. Karsidaki insana sayginin bitmis oldugu su gunlere bir de maddi konuda alay eklenmis olacak. Universitede kimse birbirini onemsemez pijama ile gelen goruyorum ben hatta dort tane escinselimiz var kadin shortlari giyerler kisacik saclar Zeki Muren perugu ile suslenmistir gerdanliklar vs lakin lisede bu durum daha farklidir. Yani iyi mi olmus yoksa kotu mu karar vermek zorduzceli81 demiş ki:nereye gidiyor bu disiplin düzen sonumuz hayırlı değil
bari gazete veya televizyon diyorumLeft Behind demiş ki:mynetteki haberlerin çoğu yalan ve yanlış sanmıyorum böyle bişey olacağını.

Tabi ki. Oy almak icin verilen komurleri sattigin zaman bu fiyati elde ediyorsunUfck demiş ki:4 Kişilik bir çekirdek ailenin yıllık geliri Türkiyede 64.000 Dolarmış, zengin ülkeyiz.Wax Whine demiş ki:Soyle ki; ogrenciler okullara tek duze kilik kiyafet ile gitmek istemiyorlar bu da psikolojik olarak daha bastan ogrenciyi okuldan uzaklastiriyor. Lakin soyle bir istisnamiz var. Kimisi Tommy U.S. Polo Diesel takilirken kimisi de butun bir hafta boyunca pazardan aldigi ayni t-shirt ile takilacak. Karsidaki insana sayginin bitmis oldugu su gunlere bir de maddi konuda alay eklenmis olacak. Universitede kimse birbirini onemsemez pijama ile gelen goruyorum ben hatta dort tane escinselimiz var kadin shortlari giyerler kisacik saclar Zeki Muren perugu ile suslenmistir gerdanliklar vs lakin lisede bu durum daha farklidir. Yani iyi mi olmus yoksa kotu mu karar vermek zorduzceli81 demiş ki:nereye gidiyor bu disiplin düzen sonumuz hayırlı değil

4 Kişilik bir ailenin yıllık milli geliri 115.000TL`miş , fakat 4 kişilik bir ailede asgari ücret ile çalışan babanın maaşı 739TL , 12 İle çarpar isek 8.868 TL Yapar diyelimki 4 kişide çalışsa yıllık gelir 35.472TL . yanlış hesapladıysam özür dilerim. Neyse Kıyafeti herkes alabilir yani.MrsStronq demiş ki:Bence Serbest olmamalı neden derseniz zengini'de var fakiride fakir 1 ay aynı kıyafeti giyer zengin her gün yeni kıyafet böylece cok tartışma cıkabilir..![]()
Saçmalamadığımı herkes biliyorUnDeFeateD demiş ki:ufuk ne saçmalıyosun hala anlamış değilim