Takımı
Galatasaray
Bugünden itibaren bir çok sayfa kapatılacak göreceğiz.Bazı çözümler için geç kalınmış olabilir bir kere şikayet edildiğinde direk kapatırlar.

Takımı
Galatasaray
Ne vardı profil fotoğrafında ?
Birde profil fotoğrafından telif mi gönderdik diyorlar mailde ?
mail değil de fb sayfasında yöneticiydim ben, fbye girince bildirim geldi direk ana ekrana.
önce telif atıldığını falan yazıyor, devam deyince de telifin atıldığı şeyi gösteriyordu, profil fotoğrafındanmış.
fotoda elinde staff tutan bir char vardı.

Takımı
Galatasaray

Telif fotoğrafını gönderip,bunun hakkında bir şey sordum JC Planet’ten gelen cevap yukarıda.Joymax ile Destek sistemleri aynı olmalı çünkü çalışma saatleri aynı ,kore saatine göre düzenlenmiş büyük ihtimalle Joymax’da aynı cevabı verir.

6 Haziran 2017’de de Joymax Destek sistemi benzer soruya tıpa tıp harflerine kadar aynı cevabı vermişler.

Yani bu hazırlık yapıldığı anlamına mı geliyor yoksa geçiştirme kalıp cevaplar mı anlayamadım:think:

Son düzenleme:
@gameofis görkem bey konuyu tartışma olsun diye yazmıyorum tamamen merak ettiğim şeyler olduğu için size bu olayı yöneltiyorum sizin tuzunuz kuru oyun sahiplerinin sayfaları kapansa bundan senin hiç bir şekilde zararın olmaz umrunda olmaz hatta yararın olur insanlar senden reklam satın alır sağa sola spam post reklamı ile 10-20 k lık maddi manevi emek verdiğin bir sayfan kapandığı zaman olayı idrak edebilirsin zaten bu olayların buraya gelmesindeki sizin gibi firmaların suçları baya büyük 200-300 tl ye sunucu veriyorsunuz adam silkroad'ın s sini dahi bilmiyor milleti dolandırmak için 200-300 tl size veriyor sizde bunu kabul ediyorsunuz hem sizin hemde tüm silkroad piyasasının başı ağrıyor adam dosya açmayı dahi bilmiyor gidip bu adam oyun açıyor bunun gibi çok insanvar şuan piyasada sadece reklamlardan gördüğüm 25 tane server var 1 ay içinde açılan ve hepsi boşa hiç birine oyuncu gitmiycek artık guildler akıllandı oyun sahiplerine oyuna başlamadan önce sunucu nerden hangi guard kullanıyorsunuz tarzı sorular soruyorlar hatta daha ileriye gideyim bu işten anlayıp anlamadıklarını anlamak için 1-2 edit işlemleri soruyorlar doğru cevap verirse oyun sahibi oyuncularda bu adam işi biliyor diyip başlıyor gayet mantıklı bir hareket tüm guildler bence bu mantık ile ilerlemeli sonuçta herkez bu işe emek veriyor oyun sahibinden oyuncusuna kadar bizler bu insanlar yüzünden oyun açamaz olduk maddi manevi yatırım yapıp oyun açıyoruz piyasada oyuncu yok sebebi çok server var zaten global yabancı oyunların hepsi tutuyor türkiyede'de belli başlı oyunlar var extradan birde yenileri türüyor oyuncu yok piyasada ben size bişey demiyorum siz işinizi yapıp para kazanıyorsunuz 200-300 tl ye oyunda açarsınız 100 tl yede açarsınız bu işin ticaretini yapıyorsunuz ama bu iş böyle yürümez 1 ayda 25 tane server piyasaya çıkıyor sonra neden joymax harekete geçti artık isro oyuncuları dahi server açmak istiyor kimse oyuncu bulamıyor. konu tartışma amaçlı yazılmadı sadece uzun zamandır yazmak istediklerimi yazdık bir çok arkadaşta benime aynı fikirde olacaktır eminim :)

Takımı
Galatasaray
Silkroad serveri olmayan kalmasınn.
Sayfalar kapanırsa kapansın banane ben sunucu satışıma bakarım ,Joymax kim ki filesleri çalmış 3-5 sunucu açmış.
Joymax emek hırsızıdır,sunucu satışıma mani oldu ekmeğimle oynadı.:sfff:

Server
Takımı
Fenerbahce
Bizim boyum kadar listeye 2 bin fiyat verdiğimiz işleri herşeyi bizden gel vatandaş gel deyip 500 liraya adam çekenler yüzünden sektörden soğudum. Ofise gelip benimle yüz yüze konuşup ne istediğini ve beklediğini izah etmeyenlerin işlerini kabul etmedim. 3 aydır iş almıyorum eline 300 lira geçen adam dolap kadar txt yapmış kulpu kadar para vermeye çalışıyor. Sektör iyice b.ka sarıyor hayırlı olsun bakalım.

Takımı
Seçiniz...
Bizim boyum kadar listeye 2 bin fiyat verdiğimiz işleri herşeyi bizden gel vatandaş gel deyip 500 liraya adam çekenler yüzünden sektörden soğudum. Ofise gelip benimle yüz yüze konuşup ne istediğini ve beklediğini izah etmeyenlerin işlerini kabul etmedim. 3 aydır iş almıyorum eline 300 lira geçen adam dolap kadar txt yapmış kulpu kadar para vermeye çalışıyor. Sektör iyice b.ka sarıyor hayırlı olsun bakalım.
Npc itemleri fb olacak
Uniquelerde 5 gold coin düşecek
Arenadan 3 coin kazanılacak
Ftw pazar günleri 8 ile 10 arası olacak
Gold rate orta olacak
Zerk rate 5x olacak
Orta derecede sun düşsün
Cons kalesi olsun
Kaça yaparsın?

Genelde listeler hep böyle.
serverda yapılacaklar.txt

Sizde Cehennemsro.zip den çıkartıp kopyala yapıştır yapıyorsunuz heralde.

Server
Takımı
Fenerbahce
Npc itemleri fb olacak
Uniquelerde 5 gold coin düşecek
Arenadan 3 coin kazanılacak
Ftw pazar günleri 8 ile 10 arası olacak
Gold rate orta olacak
Zerk rate 5x olacak
Orta derecede sun düşsün
Cons kalesi olsun
Kaça yaparsın?
Keşke böyle gelseler. 3 Tane sözde ortak kafadar oturup silkroadı baştan yazıyorlar. Ben ne editler duydum adama olmaz diyorum yapan var diyor. 2 Tane server kuracakmışız adam burak sroda bi scroll olacak onu açınca charı diğer sroya geçecekmiş adam istediği zaman server değiştirecekmiş charı hiç bozulmadan. :olucem:

Takımı
Seçiniz...
Keşke böyle gelseler. 3 Tane sözde ortak kafadar oturup silkroadı baştan yazıyorlar. Ben ne editler duydum adama olmaz diyorum yapan var diyor. 2 Tane server kuracakmışız adam burak sroda bi scroll olacak onu açınca charı diğer sroya geçecekmiş adam istediği zaman server değiştirecekmiş charı hiç bozulmadan. :olucem:
Memlekete flakka girdi gireli kafalar fena :D

Bu gayette yapılabilecek bir şey.

Server
Takımı
Fenerbahce
Bu gayette yapılabilecek bir şey.
İki farklı makina 2 farklı SQL 2 Farklı oyuncu tabloları peki gökten vahi ile mi 1. makinada bulunan charın kayıtlı tüm tablo ID`leri bu 2. makinaya geçecek. Yani benim 1. makinada CharID 200 ise 2. makinada inler cinler mi CharID 200ü benim için kimseye vermeyecek bekletecek. Bunun gibi ölüsü 30 tablo var bu adamın Pet tablosu var char tablosu var honor tablosu var skill tablosu var mastery tablosu var guild tablosu var var oğlu var. Eğer ironu yada şaka yapıyorsanız ifade koyun ciddi algılıyoruz :mrgreen::mrgreen:

ExcI

37.5 Hours per Week
Onu bunu bilmem bize Online oyun düzenlemeleri ile ilgili Yeni Kanun maddesi geliyor hazır olun.

Yukarı Alt