mail değil de fb sayfasında yöneticiydim ben, fbye girince bildirim geldi direk ana ekrana.Ne vardı profil fotoğrafında ?
Birde profil fotoğrafından telif mi gönderdik diyorlar mailde ?
Alışkanlık olmuş bunlarda.Bence de saçmalamayı bırakalım.Çalıntı filesleri nasıl da sahiplendiniz hemen.
Cittiye alıyoruz diye böyle oluyor, aslında "ciddiye" alsak daha kötü şeyler olacak.Joymax'ı çok fazla cittiye alıyorsunuz...
Sloganın pasifliğine bakarmısın, bir absürtlük var ortada. Herkesin serveri olursa oyuncu kim olacak?Silkroad serveri olmayan kalmasınn.
Çok ağır konuştunAlışkanlık olmuş bunlarda.
Cittiye alıyoruz diye böyle oluyor, aslında "ciddiye" alsak daha kötü şeyler olacak.![]()
Npc itemleri fb olacakBizim boyum kadar listeye 2 bin fiyat verdiğimiz işleri herşeyi bizden gel vatandaş gel deyip 500 liraya adam çekenler yüzünden sektörden soğudum. Ofise gelip benimle yüz yüze konuşup ne istediğini ve beklediğini izah etmeyenlerin işlerini kabul etmedim. 3 aydır iş almıyorum eline 300 lira geçen adam dolap kadar txt yapmış kulpu kadar para vermeye çalışıyor. Sektör iyice b.ka sarıyor hayırlı olsun bakalım.
Çok ağır konuştun![]()
Keşke böyle gelseler. 3 Tane sözde ortak kafadar oturup silkroadı baştan yazıyorlar. Ben ne editler duydum adama olmaz diyorum yapan var diyor. 2 Tane server kuracakmışız adam burak sroda bi scroll olacak onu açınca charı diğer sroya geçecekmiş adam istediği zaman server değiştirecekmiş charı hiç bozulmadan.Npc itemleri fb olacak
Uniquelerde 5 gold coin düşecek
Arenadan 3 coin kazanılacak
Ftw pazar günleri 8 ile 10 arası olacak
Gold rate orta olacak
Zerk rate 5x olacak
Orta derecede sun düşsün
Cons kalesi olsun
Kaça yaparsın?
Memlekete flakka girdi gireli kafalar fenaKeşke böyle gelseler. 3 Tane sözde ortak kafadar oturup silkroadı baştan yazıyorlar. Ben ne editler duydum adama olmaz diyorum yapan var diyor. 2 Tane server kuracakmışız adam burak sroda bi scroll olacak onu açınca charı diğer sroya geçecekmiş adam istediği zaman server değiştirecekmiş charı hiç bozulmadan.![]()
Bu gayette yapılabilecek bir şey.Keşke böyle gelseler. 3 Tane sözde ortak kafadar oturup silkroadı baştan yazıyorlar. Ben ne editler duydum adama olmaz diyorum yapan var diyor. 2 Tane server kuracakmışız adam burak sroda bi scroll olacak onu açınca charı diğer sroya geçecekmiş adam istediği zaman server değiştirecekmiş charı hiç bozulmadan.![]()
Bu gayette yapılabilecek bir şey.
İki farklı makina 2 farklı SQL 2 Farklı oyuncu tabloları peki gökten vahi ile mi 1. makinada bulunan charın kayıtlı tüm tablo ID`leri bu 2. makinaya geçecek. Yani benim 1. makinada CharID 200 ise 2. makinada inler cinler mi CharID 200ü benim için kimseye vermeyecek bekletecek. Bunun gibi ölüsü 30 tablo var bu adamın Pet tablosu var char tablosu var honor tablosu var skill tablosu var mastery tablosu var guild tablosu var var oğlu var. Eğer ironu yada şaka yapıyorsanız ifade koyun ciddi algılıyoruzBu gayette yapılabilecek bir şey.
Kafalar pırıl pırıl..Bu gayette yapılabilecek bir şey.