Takımı
Besiktas
itiraf ediyorum ki sroyu birakmadan once 2yil doluyor,biri benim goz bebegim charimi caldiktan sonra bende cok char calmistim :p

İtiraf ediyorum el bebek gül bebek büyüttüğüm karakterimin şifresini bile hatırlamıyorum :mrgreen:

Takımı
Besiktas
ve itiraf ediyorum benden 3 yas buyuk olmasina ragmen ona bayiliyorum. tek sorun buda degil, almanyada yasiyor ustelik

Swindler

Öğretiyorum
Takımı
Fenerbahce
İtiraf Ediyorum...

2-3 Sene önce bir bakkal vardı halada var.Uykucu bir abi calışırdı o zamanlar :D Hatırladığıma göre 50Krş ile girmiştim 15 - 20 TL lik mal ile cıkmıştım.

:D :D

Yeni yeni flört ettiğim bir kızla cem yılmaza gittik. Baya gülüp eğlendik. 2 - 3 gün sonra saat gece 1 sularında felaket canım sıkılmıştı, şuna bir mesaj atayım dedim:

Ben: Uyudun mu ?
Kız: Özledim :D :D
Ben: Nası ya ? Sağol. :P
Kız: Cem Yılmaz. :D :D :D

Hala travma yaşıyorum. (İzleyen anlar sanırım bu konuşmayı. :D )

Takımı
Besiktas
ironEyE demiş ki:
Yeni yeni flört ettiğim bir kızla cem yılmaza gittik. Baya gülüp eğlendik. 2 - 3 gün sonra saat gece 1 sularında felaket canım sıkılmıştı, şuna bir mesaj atayım dedim:

Ben: Uyudun mu ?
Kız: Özledim :D :D
Ben: Nası ya ? Sağol. :P
Kız: Cem Yılmaz. :D :D :D

Hala travma yaşıyorum. (İzleyen anlar sanırım bu konuşmayı. :D )
epic fail biggrint1

İtiraf ediyorum ki şu anda kız arkadaşımdan hem ayrılmak hem ayrılmamak istiyorum. Çelişkiler combo yapıyor.

Kız: Ne spartacus'muş sabahtan beri bekliyorum nerdesin ?
Ben: Ya kusura bakma diziden sonra sakal traşı olmam gerekti berbere gittim. :D
Kız: İyi ozaman.

(Dakikalarca trip)

Ben: Tamam ozaman ödeşelim. :D Sende spartacus izle sonrada sakal traşı olmaya git. :D
Kız: ...

Sanırım hayatımın en büyük gafıydı. :D

Takımı
Besiktas
ironEyE demiş ki:
Kız: Ne spartacus'muş sabahtan beri bekliyorum nerdesin ?
Ben: Ya kusura bakma diziden sonra sakal traşı olmam gerekti berbere gittim. :D
Kız: İyi ozaman.

(Dakikalarca trip)

Ben: Tamam ozaman ödeşelim. :D Sende spartacus izle sonrada sakal traşı olmaya git. :D
Kız: ...

Sanırım hayatımın en büyük gafıydı. :D
Asagadhagdf :D Yok yok iyi koymuşsun :mrgreen:

Takımı
Besiktas
Geçen Tuzlaya gelirken otobüsteydim. Ayrıldığım sevgilim mesaj attı, 'özledim' dedi. Aslında ben de özlemiştim ama çaktırmadım. Sizin ordayım otobüste dedim, 5-6 mesaj ard arda atarak gelmemi istedi, yalvardı bildiğiniz. Ölümüne ağırdan aldım. Sonra zorla gidiyor gibi yaptım. Yanına geldim, elimi uzattım o sarıldı, ağladı falan. Ulan bir egomu tatmin ediyorum anlatamam kız köpek oldu bende tık yok :D Çok mutlu bir şekilde ayrıldım yanından. Giderken benim ego tavan yapmış, kız ağlıyor :D Ama haketmişti. [horny21

2. sınıfta kenkart(istanbulda akbil gibi bişi) buldum arkadaşınmış bende hiç sevmiyordum onu geri vermedim çocuk yürüyerek gitti evine :mrgreen:

Takımı
Besiktas
Yeni tanıştığım biriyle 3 saattir telefondayım, bizimki 3 saatte onlarca kez aramış. Telefonu kapatınca mesajları okudum. Kıskançlık krizlerine girmiş yanında olsam boğarak öldürecek beni üzerine bir sigara yakacak :D O derece çıldırmış durumda, terk eden de kendisiydi bu arada. Ulan egom tavan yaptı bugün asfadha :D

Takımı
Besiktas
Wohooo çok tatmin oluyorum şuan. Abi kızın düştüğü duruma bakar mısın o kadar artisçe laf et, erkeği terk et. Şimdi telefonda köpek gibi pişmanım diye salya sümük ağla. Karşısındaki erkek umursamaz tavırlarla ve kısa cevaplarla yanıt versin. ASdakdjnhamkdhlöga. Süperim 8)

Takımı
Besiktas
Lenneth demiş ki:
Wohooo çok tatmin oluyorum şuan. Abi kızın düştüğü duruma bakar mısın o kadar artisçe laf et, erkeği terk et. Şimdi telefonda köpek gibi pişmanım diye salya sümük ağla. Karşısındaki erkek umursamaz tavırlarla ve kısa cevaplarla yanıt versin. ASdakdjnhamkdhlöga. Süperim 8)
bizi varya suan tittin attin yani biraz daha konus erkekligimden utanicam

Lenneth demiş ki:
Şu anda senin için her şeyi yaparım kanka. :D

Hemde her şeyi...

Takımı
Besiktas
ironEyE demiş ki:
Lenneth demiş ki:
Şu anda senin için her şeyi yaparım kanka. :D

Hemde her şeyi...
Hacı kızın feysinde bişey yakaladım bundan 3 hafta önce, bu kim lan ? dedim. Sanane dedi bana. O sanane kelimesini sana yutturmazsam dedim içinden. Bu gece öyle SANANE'ler kullandım ki. Eminim kız 'S,A,N,E' harflerini klavye ve tuşlardan söküp yok etmiştir bir şekilde. Kıyamam lan hıçkıra hıçkıra ağlıyor. Şuan hala telefonda, klavye sesini duydu 'Sen napıyosun orda?' dedi, Oyun oynuyorum dedim. Bi patlama sesi geldi böyle ciğerden bir göz yaşı patlaması hıçkırmalar Allah belanı versin pişmanım diyorum affet diyorum falan diye yalvarıyor. Ben oyun oynuyormuş gibi yapıp ahh be nasıl vuramadım onu diyorum. Şuan ERKEK cinsinin bayrak tutucusuyum. Sadece bayrak ama, direği telefondaki tutuyor. :dance:

gecen gun kiz arkadasimla youtubede vidyolara falan bakiyoduk.sonra bu bi gordu izlenmis vidyolarda sara jean bikinili ve ustsuz bi sekilde vidyoyu...ben hemen kapattim.kiz diyo ac bi gorucem neymis bakalim,ben diretiyorum.cunku biliyorum sonra ne olacak :D neyse actim daha sonra,benimki kudurdu bi tripler falan.sozumu dinlemeyip illaki vidyoyu izledi diye bende cildirdim.sonra kiz bir anlik ofkeyle bogazimi cizdi.benimde iyice gozlerim dondu sinirden kalktim ayaga kizda kalkti birak ben gidiyorum dedim bu beni tutuyo,sonra cenesinden tuttum daha sonra bogazina yapistim bi yumruk indirmek uzereydim ama vurmadim :D sonuc: aksam olunca yine baristik ama hayatimda ilk defa boyle sinirlendim :D 3 bucuk yildir beraberiz bu arada :D

Yukarı Alt