Toxic demiş ki:
İtiraf Ediyorum :D

Daha küçüktük.Arkadaşın eve gittik 3 kişiyiz işte o zaman dönen muhabbetler sen sigara içtin mi hiç felan filan , birbirimizi gaza getirdik denemeye karar verdik , tam yaktık herkes 1 fırt 1 fırt çekiyordu , herkesde gereksiz bir merak tabi , o arada arkadaşın annesi eve geldi.biz odada farkında degiliz :D içeri girdiği anda sigarayı ağzıma soktum.Dudaklarım yanmıstı :D Küllerden kusucaktım :D Ama değdi evdekilerin haberi olsaydı daha beterdi :D
Korkunun insana neler yaptıracağını bir kez daha öğrenmiş olduk daral:

Toxic

CreddyTitans
Takımı
Galatasaray
Ufck demiş ki:
Toxic demiş ki:
İtiraf Ediyorum :D

Daha küçüktük.Arkadaşın eve gittik 3 kişiyiz işte o zaman dönen muhabbetler sen sigara içtin mi hiç felan filan , birbirimizi gaza getirdik denemeye karar verdik , tam yaktık herkes 1 fırt 1 fırt çekiyordu , herkesde gereksiz bir merak tabi , o arada arkadaşın annesi eve geldi.biz odada farkında degiliz :D içeri girdiği anda sigarayı ağzıma soktum.Dudaklarım yanmıstı :D Küllerden kusucaktım :D Ama değdi evdekilerin haberi olsaydı daha beterdi :D
Korkunun insana neler yaptıracağını bir kez daha öğrenmiş olduk daral:
Fena :D o günden beri sigara ile konuşmuyorum :D

Duygusuzz demiş ki:
hep itiraf etmek istediğim birşey ama yeri değil daral:
Küçükken inşaata topun kaçmıştı değilmi :mrgreen:

12 yaşındayken babam beni kıymıklı ağaç dallarıyla döverdi. Vücudumda hala izleri vardır.

Takımı
Besiktas
spidernail demiş ki:
12 yaşındayken babam beni kıymıklı ağaç dallarıyla döverdi. Vücudumda hala izleri vardır.
bizimkiler genelde terlik kemer hortumla girişirdi makara:

Toxic

CreddyTitans
Takımı
Galatasaray
Bence 12 Yaşındayken Bıçaklamadığına Dua Etmelisin :D

Takımı
Galatasaray
Arkadaşlar samimiyetinize sığınarak bu itirafı yapıyorum umarım banlanmam :D

Bundan 2,3 sene önce extraloobda 2008 kayıtlıydım ama 2007 kayıtlar çok havalı oluyordu. Hatta 2007 hesaba oyundan 2b gold veren tanıdığım bile vardı :D Sonra napsam diye düşünürken hesap sallamaya başladım ve o sırada 123456 123456 adlı üyeliği buldum ve nickini değiştirttim, nickini LostWay yaptırdım (nick değiştirme mevsimi) sonra da kullanmadım sanırım hesabı zaten terk edilmşti galiba (bot indirmeye gelen tipler gibi mesajları vardı) bu da profil linkidir:

member1011.html

Yaptığım tabi ki ban sebebi ama özrümü kabul edin :D

Takımı
Besiktas
sarkoLata demiş ki:
Arkadaşlar samimiyetinize sığınarak bu itirafı yapıyorum umarım banlanmam :D

Bundan 2,3 sene önce extraloobda 2008 kayıtlıydım ama 2007 kayıtlar çok havalı oluyordu. Hatta 2007 hesaba oyundan 2b gold veren tanıdığım bile vardı :D Sonra napsam diye düşünürken hesap sallamaya başladım ve o sırada 123456 123456 adlı üyeliği buldum ve nickini değiştirttim, nickini LostWay yaptırdım (nick değiştirme mevsimi) sonra da kullanmadım sanırım hesabı zaten terk edilmşti galiba (bot indirmeye gelen tipler gibi mesajları vardı) bu da profil linkidir:

member1011.html

Yaptığım tabi ki ban sebebi ama özrümü kabul edin :D
Ahahaha :D Neyse hacım dua et bayağı zaman geçmiş olay üzerinden :D

İtiraf ediyorum. Hayatımda ilk kez az önce pc'm çöktü :D 7 yıldır kullandığım pc'mde ilk defa başıma geldi bu olay :D

Takımı
Besiktas
İtiraf ediyorum, üvey kuzenimle dün düğündeydik ve büyük günahlar işledik.. :buddha:

Lenneth demiş ki:
İtiraf ediyorum, üvey kuzenimle dün düğündeydik ve büyük günahlar işledik.. :buddha:
Büyük günah diyip kapalı kurmasana şu cümleyi itirah köşesi burası.Anlat açık açık :starving: :mrgreen:

Yukarı Alt