itiraf ediyorum ki sroyu birakmadan once 2yil doluyor,biri benim goz bebegim charimi caldiktan sonra bende cok char calmistim :p
![]() |
epic failironEyE demiş ki:Yeni yeni flört ettiğim bir kızla cem yılmaza gittik. Baya gülüp eğlendik. 2 - 3 gün sonra saat gece 1 sularında felaket canım sıkılmıştı, şuna bir mesaj atayım dedim:
Ben: Uyudun mu ?
Kız: Özledim![]()
Ben: Nası ya ? Sağol.
Kız: Cem Yılmaz.![]()
![]()
Hala travma yaşıyorum. (İzleyen anlar sanırım bu konuşmayı.)
AsagadhagdfironEyE demiş ki:Kız: Ne spartacus'muş sabahtan beri bekliyorum nerdesin ?
Ben: Ya kusura bakma diziden sonra sakal traşı olmam gerekti berbere gittim.
Kız: İyi ozaman.
(Dakikalarca trip)
Ben: Tamam ozaman ödeşelim.Sende spartacus izle sonrada sakal traşı olmaya git.
Kız: ...
Sanırım hayatımın en büyük gafıydı.![]()
bizi varya suan tittin attin yani biraz daha konus erkekligimden utanicamLenneth demiş ki:Wohooo çok tatmin oluyorum şuan. Abi kızın düştüğü duruma bakar mısın o kadar artisçe laf et, erkeği terk et. Şimdi telefonda köpek gibi pişmanım diye salya sümük ağla. Karşısındaki erkek umursamaz tavırlarla ve kısa cevaplarla yanıt versin. ASdakdjnhamkdhlöga. Süperim![]()
Şu anda senin için her şeyi yaparım kanka.Lenneth demiş ki:Wohooo çok tatmin oluyorum şuan. Abi kızın düştüğü duruma bakar mısın o kadar artisçe laf et, erkeği terk et. Şimdi telefonda köpek gibi pişmanım diye salya sümük ağla. Karşısındaki erkek umursamaz tavırlarla ve kısa cevaplarla yanıt versin. ASdakdjnhamkdhlöga. Süperim![]()
Hacı kızın feysinde bişey yakaladım bundan 3 hafta önce, bu kim lan ? dedim. Sanane dedi bana. O sanane kelimesini sana yutturmazsam dedim içinden. Bu gece öyle SANANE'ler kullandım ki. Eminim kız 'S,A,N,E' harflerini klavye ve tuşlardan söküp yok etmiştir bir şekilde. Kıyamam lan hıçkıra hıçkıra ağlıyor. Şuan hala telefonda, klavye sesini duydu 'Sen napıyosun orda?' dedi, Oyun oynuyorum dedim. Bi patlama sesi geldi böyle ciğerden bir göz yaşı patlaması hıçkırmalar Allah belanı versin pişmanım diyorum affet diyorum falan diye yalvarıyor. Ben oyun oynuyormuş gibi yapıp ahh be nasıl vuramadım onu diyorum. Şuan ERKEK cinsinin bayrak tutucusuyum. Sadece bayrak ama, direği telefondaki tutuyor.ironEyE demiş ki:Şu anda senin için her şeyi yaparım kanka.Lenneth demiş ki:Wohooo çok tatmin oluyorum şuan. Abi kızın düştüğü duruma bakar mısın o kadar artisçe laf et, erkeği terk et. Şimdi telefonda köpek gibi pişmanım diye salya sümük ağla. Karşısındaki erkek umursamaz tavırlarla ve kısa cevaplarla yanıt versin. ASdakdjnhamkdhlöga. Süperim![]()
Hemde her şeyi...