Hiç sorma watchman 1 yıldır oyun oynamıyorum başlayım dedim tam tadına vardım içine ettiler :)

oyunun botun sürümüyle alakası yok problem oyunun kendisinde serverla bağlantı kuramıyor herzamanki gibi gaymax kaynaklı bir sorun ve gene her zaman ki gibi ne olacağını bilmeden bekliyoruz hepimize geçmiş olsun daral:

Evet giriş yapılabiliyor şuan.(Flood yaptığım için özür dilerim.) Deneyin isterseniz.

yok bende sorun yok patch yaptı direk girdim ben o saatten beri de oyundayım. 1 dc oldum o da bot yüzünden.

bende sorunu şu anda çözdüm oyunu 2. kez kaldırıp tekrar yükledim 2. yüklemeyi farklı bi yere yaptım ve şu anda oyuna girmeye çalışıyorum malum server pacific oyunda silkroad olunca bekliyoruz :S

arkadaşlar bende yeni sürüm mevcut ancal old clientless hatası veriyor clientlessden giremiyorum anlamadım yardım edin

hala calişmiyor bende dc veriyor ne kadar versiyon varsa indirdir yukledim ama hala dc kafayi yiyecem yaf

arkadaşlar benim bi sorunum var 70 lwl nukerim ve çarım gerçekden ii . itemlerim felan ii düzeyde ama ne oluyorsa karra larda çok ölüyor çar bottayken neyden kaynaklanabilir ?

Arkadaşlar Benımde bi sorum var
Wız/Clerıc Charım var Malum Eu Charlarda Hız Sorunu var Bugune Kadar Ewentlerden Gelen Movıng Speed Scroollar ıle yada Npcde Satılan Speed Scrollar ıle Hız Olayını Bı Sekılde Hallettık ama Buna Artık Parada Dayanmaz Oldu. Dıyorum kı Bu Lvden Sonra Clerıc'ı uplamasamda Barddan Hızlı Kosmayı Acsam? AMA Asıl bılmek ıstedıgım IBOT 3 Sılahı Bırden Cevırebılırmı ? Mumkunmu?
Yani Şöle Rod Takıp Bless Recorvery Div. Basıcak Sonra Dönüp Harp Takıp Hızlı Koşma Basıcak Ardından Staffa Dönüp Atack yapıcak
Böle Bişi Olabilirmi ?

mozaikpasta demiş ki:
Arkadaşlar Benımde bi sorum var
Wız/Clerıc Charım var Malum Eu Charlarda Hız Sorunu var Bugune Kadar Ewentlerden Gelen Movıng Speed Scroollar ıle yada Npcde Satılan Speed Scrollar ıle Hız Olayını Bı Sekılde Hallettık ama Buna Artık Parada Dayanmaz Oldu. Dıyorum kı Bu Lvden Sonra Clerıc'ı uplamasamda Barddan Hızlı Kosmayı Acsam? AMA Asıl bılmek ıstedıgım IBOT 3 Sılahı Bırden Cevırebılırmı ? Mumkunmu?
Yani Şöle Rod Takıp Bless Recorvery Div. Basıcak Sonra Dönüp Harp Takıp Hızlı Koşma Basıcak Ardından Staffa Dönüp Atack yapıcak
Böle Bişi Olabilirmi ?

Bildiğim kadarıyla yapamıyor malesef :(

Yukarı Alt