Canova

burası işaretli mi:
- Resim Silinmiş.
veya skilli doğru ayarladığına emin misin?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
s.a ben ibot indirdim sro_client i de indirdim client dosyasını silkroad ın içine attım ama ibot dosyası içindeki iBot_Necessities dosyasındaki regOCXFiles_winXP dosyası çalışmıyor 0 dosya kopyalandı yazıyor ve bazı dosyalar içinde bulunamadı diyor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekür ederim kolay gelsin

bot res verdikten sonra baslamıyor bazen calsımıyor dururyor yaratıgı seciyor skilvurmuyor nedeni nedir ??

ben bu botu 4 aydır kullanıyorum ilk defa bi sorunla karşılaştım yardımlarınızı bekliyorum
Normal oyuna girip id pw mi yazıyorum enter a basıyorum bekliyor sonra giemiyor bota baktığımda şu yazıyı alıyorum "Error-Auto relog has stopped working!" ibot u tekrar yükledim sroyu tekrar yükledim olmadı normalden girdiğimde oyuna girebiliyorum ama botla denediğimde olmuyor
Şimdiden teşekkürler

Herkeste var o sorun şu an.Ama çözüm yok.Zannediyorum kullandığımız port engelleniyor yada benzeri bir sorun var.Kısaca ya ibot tarafında yada silkroad tarafından gelen neticede login olmayı engelelyen bir şey var.
Yurtdışında olup giremeyen varmı ?Yani sorun sadece bizdemi aslında buda önemli.

lütfen yardım botla oyuna giriyorum ıd pw yazıyorum birsey gelmiyor normal silkroadla girince giriyor ama botla silkroad acılmıyor yardımınız bekliyorum sorun bugün ortaya cıktı bende

artık girmiyorda sro cilent doluyor direk sunucuyla bağlantınız kesildi yazısı geliyor silkroad acılmadan yardım?????

Ya arkadaş demekki çoğu kişide sorun yokki millet buraya birşey yazmıyor ... HERKES YAZSIN SORUN VAR DİYE ...

ewt bi care bulun sunucuya baglanamıyor diyor herkezde var demeki busorun cözümünü bulun bir an önce lütfen

bendede var ama burdaki kişiler ne yapabilir?onlar yazmadı bu botu.bekliceksniz takip etceksiniz sitesinnden.yeni versiyon elbet cıkar ama gecikti

Yukarı Alt