EnDZoNe demiş ki:
arkadaşlar ben onglarda clientsiz ibot ile yan char kasıyorum fakat ibot clientsiz ile girdiğim char res i kabul etmiyor. ne yapmam lazım ?

çok basit yukarda 3.sıradan misc filtera geçin ve en altta auto accept ressurection'u işaretleyin.

Arkadaşlar clientless açıp stal kuruyorum mesela bi item koyuyorum 40m yazıyorum bot üzerinde 40m den koydugum görünüyor fakat başka bi çardan stalla bakdıgım zaman aslında 40m degil 10m oldugunu farkettim 300k dan item koydugumda buda 15k görünüyo stall dan cekip bakdım hakikatende 15k dan aldı itemi fiyatların hiç biri düzgün görünmüyo sadece cok yüksek fiyat yazarsam düzgün oluyo 300-900m gibi bu neden kaynaklanıyo bilen varmı.

admin char cleric skıllerini yapınca dc oluo neden anlamdım skılleri sildm tekrar ayrladm düzelmio.. eline clerc rod alınca divisyon holly faln yapıo orbit faln dc.. cözüm plzz

ibot clientless girmeye calıstıqımda c9(ping Timeout) diyor we chara qiriş yapmıyor ama başka char denedıqmde clientless qiriyor we clientless qirmeyen charıma normal qirebiliyorum sorun nedir acaba

ya ben herşeyi yaptım. EDX ten ayarladım herşeyi. ordan launch diyorum ibotun portunu girip. Sonra ekranın ortasında silkroad işareti çıkıyor. Kayboluyor. Sonrada birşey olmuyor ? nedir bu ? LÜÜÜTFEN YARDIM YA. ayrıca şimdi denedim sırf loaderle açınca da garip sembollü hatayı alıyorum. bide yine aynı şekilde ibot ve loaderi açıp launch diyince siyah bişey çıkıyor. yazılar geçiyor aşşağıya doğru. Sonra çalışmayı durdurdu diyor. Lütfen yardım ilgisiz olmayın...

Canova

nurborden demiş ki:
ya ben herşeyi yaptım. EDX ten ayarladım herşeyi. ordan launch diyorum ibotun portunu girip. Sonra ekranın ortasında silkroad işareti çıkıyor. Kayboluyor. Sonrada birşey olmuyor ? nedir bu ? LÜÜÜTFEN YARDIM YA. ayrıca şimdi denedim sırf loaderle açınca da garip sembollü hatayı alıyorum. bide yine aynı şekilde ibot ve loaderi açıp launch diyince siyah bişey çıkıyor. yazılar geçiyor aşşağıya doğru. Sonra çalışmayı durdurdu diyor. Lütfen yardım ilgisiz olmayın...
Eğer vista ya da 7 kullanıyorsan edx loaderı yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi?

İbot ta auto tidy storage çalışmıyor bot güncel kasmada v.s hiç bir sorun yok fakat bankaya koyduğu itemeleri birleştirmiyor ibot'ta bu özellik yokmu yoksa benim ayarlarda mı bir sorun var
daha önce bu sorunla karşılaşan varmı acaba yardımcı olursanırz sevinirim ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşk.

ibot oldukten sonra res yapılınca otomatık kabul etme secenegı varmıdır arkadaslar

5 ocak sürümü kaç kere yükledim sürekli oyuna girip charı açtığımda çalışmayı durduruyordu şimdi yeni client geldi bu sefer aynı sorun ile karşılaşmam umarım :/ kimse çözüm bulamadı çünkü..

Can't create file transfer manager
Maybe pack file corrupted or someone is already accessing it now... try a few
minutes later

Diye bi hata yazısı çıkıyo silkroadın yolunuda gösterdim. C:/Program Files (x86):/Silkroad w7 64bit kulanıyom bi önceki sürümde ibot ile oynuyodum şuan hata veriyo yarıdımcı olabilen varsa çok tşk ederim

Yukarı Alt