BOTDAN RUN CLİENT DİYORUM OYUNA TAM GİRİYORUM DC YİYORUM HER SEFERİNDE AYNI ŞEY OLUYOR NE YAPMALIYIM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Ukala_meleZ demiş ki:
BSOj plugin hatası veriyo ne yapmam gerekiyo ?

ibotu rardan masaüstüne çıkartın ve oradan kopyalayıp sro içerisine atın öyle deneyin lütfen.

Arkadaşlar ben pet aldım fakat botla giremiyorum botla girince ismimi tanımıyo ama guildim ve expim gözüküyo runtime error verip dc oyundan atıyo çözümü nedir ?

Ben ibot ile ong taxi yapıorum ama etrafa çok takılıyor takılmaması için ne yapmalıyım?

help1 demiş ki:
kasma alanına giderken neden buf skillerini basmıyor
buff ekledıgın menudekı aLways on yazan yerı ısaretLe. sehırden cıktıgı an buff basıcaktır. tabı bı naklıye aracı kullanmıyorsan

ya benim bi sorunum var ben wiz cleric im buff olarak rec. devision ekledim ve always on dedim buff bittiginde 5-6 bazen 10 kez silahları değiştiriyor buff basmıyor hali ile sürekli ölüyorum :( bu soruna bi çözüm varmı son zamanlar da bunu yasıyorum 2 haftadır falan :( birde script yazsak dw cave girisinde sanırım script calısmıyor iceri girince char sürekli dısarı cıkmak istiyor sanki geri dönüyor ? dw cave de bot calısmıyormu script olarak kasma olarak calısıyor botu kasacağı yere götürüyorsun set area secince baslıyor kasmaya da iste bu zamanda o buff sorunu cıkıyor ortaya bi yardım bekliyorum

arkadaslar o sorunu cozdum sımdı de ı bot u acıyorum run clıent dıyorum ama acmıyo sro yu hack shıeld cıkıyo devamı gelmıyo

Arkadaslar bu problem başınıza hıc geldımı bılmıyorum fakat cok nalet bi dert!
Ewimde 2 pc war Botla oyuna gırıs yapıyorm ana charım ıle dıer charım ıle dıer makıneden gırıs yapıorm amacım farm yaptırmak neyse ıkı charı pt'e sokuyorum ana charım 50 100 yaratıkdan sonra Are ypu lagging maybe diyor oyun durup dururken laga gırıor ve ardından dc gelıyor..
pt yapmayınca char sabaha kadar dursada atmıyor ama ptye char alınca otomatık bı lag gırıp1dk ıcınde de dc edıyor charı? bunun sebebı nedır acaba ?

Yukarı Alt