iBot içerisinde bulunan iLoader.exe dosyasını silin.
Ardından srodir.ini'ye girip içinde yazılmış olanları silin.
Sonraki adımda srodir.ini'ye Silkroad'ın nereye kuruluysa linkini verin.
Benim pc'den örneklersek ; D:\Silkroad\
Kalın yazıyla yazılan yazıyı srodir.ini'ye kopyala kaydet ve şimdi Run Client'e tıklayın.
Olucaktır olmazsa tekrar yazın yardımcı olmaya çalışıcam.
arkadaşlar ID PW GİRİORUM ENTERE tıklıorum oyuna girmeden dc yada c9 verior yardım edin v1.0.79 la girdiğimde böle sorun ypmıor ama ondada dc sorunu var napıcamı sasırdım lütfen bu hataya yardım edin v1.0.80 de ıd pw giriom dc verio modlar adminler yardım :s
Arkadaşlar bendeki sorun ibotu acıyorum edxSilkroadLoader_Lite.exe acıyorum sro_client.exe yi seçiyorum ayarıda 16000 yapıorum önündeki kutucu tıklayorum tam oyuna girerken FATAL EROR başlıgı altında server signature error 01 hatası verior ne olur bana bi çare walla cözümlerinizi dörtgözle beklemekteyim
arkadaşlar ben ibotu bayadır kullanıyorum fakat run clientle değil loaderla kullanıyodum. hiç run clienti denememiştim şimdi ayarlamaya çalışıyorum, srodir.ini dosyasını editledim ama run client diyorum ilk önce bişey doluyo gibi oluyo ama hiçbir şey açılmıyo. bir şey yanlış yapıyorum yada yapmadığım bir şey var ama anlayamadım
Bu site tercihlerinizi saklamak için ve üye olduğunuzda giriş yapabilmeniz için çerezleri kullanmakta.
Siteyi kullanmaya devam etmeniz, bunu kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.