harbiden bu nasl iş böyle :S bi kişi cvp yazmıyo :S 3 yılda bir uğruyolar heralde :S

kaan_egemen demiş ki:
Run Client diyorum calişmiyor sebep?
iBot içerisinde bulunan iLoader.exe dosyasını silin.
Ardından srodir.ini'ye girip içinde yazılmış olanları silin.
Sonraki adımda srodir.ini'ye Silkroad'ın nereye kuruluysa linkini verin.
Benim pc'den örneklersek ; D:\Silkroad\
Kalın yazıyla yazılan yazıyı srodir.ini'ye kopyala kaydet ve şimdi Run Client'e tıklayın.
Olucaktır olmazsa tekrar yazın yardımcı olmaya çalışıcam.

hotanda kasarken storagenin oraya gidiyo ama bankayı açmadan itemleri koymadan repaire gidiyo

bunun çözümü varmı ?

olmuyo scripti silsemde yeniden yapmaya çalışsamda olmuyo hatta ibot klasörünü sildim baştN KURDUM yinede olmuyo

arkadaşlar ID PW GİRİORUM ENTERE tıklıorum oyuna girmeden dc yada c9 verior yardım edin v1.0.79 la girdiğimde böle sorun ypmıor ama ondada dc sorunu var napıcamı sasırdım lütfen bu hataya yardım edin v1.0.80 de ıd pw giriom dc verio modlar adminler yardım :s

arkadaslar botum sorunsuz calısmaktaydı fakat dun aksamdan beri oyuna girerken

can't create file transfer manager !
maybe pack file corrupted or someone is already accessing it now ... try a few minutes later

şeklinde uyarı almaya başladım yardım edersenız sevınırım

tekrar ındırdım sorun gene aynı :S 1,079 1,080 1,081 surumlerının hepsınde aynı hatayı verıo

Arkadaşlar bendeki sorun ibotu acıyorum edxSilkroadLoader_Lite.exe acıyorum sro_client.exe yi seçiyorum ayarıda 16000 yapıorum önündeki kutucu tıklayorum tam oyuna girerken FATAL EROR başlıgı altında server signature error 01 hatası verior ne olur bana bi çare walla cözümlerinizi dörtgözle beklemekteyim

Takımı
Galatasaray
ibot'un geçici olarak silkroad host'unu 127.0.0.1 yerel host'u atamasından dolayı.

kardeş saol da senin yazdıgından ben bişey anlamadım walla kusura bakma ya bu sorun düzeltilebilirmi yani ve nasıl düzeltcem ilgin icin cok saol

Takımı
Galatasaray
2 client açacaksan önce ibot değil başka birşeyi açacaksın ^^

Canova

arkadaşlar ben ibotu bayadır kullanıyorum fakat run clientle değil loaderla kullanıyodum. hiç run clienti denememiştim şimdi ayarlamaya çalışıyorum, srodir.ini dosyasını editledim ama run client diyorum ilk önce bişey doluyo gibi oluyo ama hiçbir şey açılmıyo. bir şey yanlış yapıyorum yada yapmadığım bir şey var ama anlayamadım :roll:

Yukarı Alt