aynı sorun bendede var bunun gibi değil mi?EnDZoNe demiş ki:ya beyler ben bu 16000 nolu porttan oyuna giremiyorum .... çince yazılar çıkıyo hata veriyo oyuna giremeden
sorun loader da oyuna düz girince bi sorun yok ama loaderla açamaya çalışırken bu hatayı veriyor ibot ta düz girince çalışmıyor :S işletim sistemi win7 x64 ondan oalbilirmi ?stricken31 demiş ki:loader da patch seed i tıklayarak deneyin.
format atınız.Cod3R demiş ki:
yönetici modunda çalıştırınız.RecKiN demiş ki:sorun loader da oyuna düz girince bi sorun yok ama loaderla açamaya çalışırken bu hatayı veriyor ibot ta düz girince çalışmıyor :S işletim sistemi win7 x64 ondan oalbilirmi ?stricken31 demiş ki:loader da patch seed i tıklayarak deneyin.
Format atmak neyin çözümü onu anlamadım.Nina Ricci demiş ki:format atınız.Cod3R demiş ki:
yönetici modunda çalıştırınız.RecKiN demiş ki:sorun loader da oyuna düz girince bi sorun yok ama loaderla açamaya çalışırken bu hatayı veriyor ibot ta düz girince çalışmıyor :S işletim sistemi win7 x64 ondan oalbilirmi ?stricken31 demiş ki:loader da patch seed i tıklayarak deneyin.
sende 3 char acınca dc yıyomu?malafatos demiş ki:Win7 64 bit te run client dediğimde hiç bir faaliyet yok ne yönetici modunda çalışıyor ne de uyumluluk modunda xp seçtiğim halde ???
Atack sekmesinden Set area yapıp rangei de en az 20 ye ayarlayın ideal range 50-150 arasıdıremrecik09 demiş ki:bendeki sorun hala varbot ölece duruyo "start" diyom
you are outside cartıra curtura bişi diyo
hehe yardım edermisiniz
![]()