İbot benim bilgisayarımda çok güzel çalışıyordu fakat silkroadı silip tekrar yüklediğimde oyun acılırken bot kapanıyor .Oyun açılmadan yani login bile denemeden Dc yiyorum bunu çaresi nedir lütfen söyleyin.

Takımı
Galatasaray
bazılarımız hiç dc görmüyor , bazılarımız sık sık görüyor , bazılarımız ise farklı problemler ile karşılaşıyor.elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz , araştırıyoruz sizler için fakat sorunun kaynağı bulunumadığı zaman bizlerde pek birşey yapamıyoruz.

Anlayışınız için teşekkürler :kalp:

Çharımda Silkroad İbot kullanıyorum ban riskim varmı?
Silk olan charlara Gm Banlamıyormus diye duymustum doğrumudur?

EnDZoNe demiş ki:
ya beyler ben bu 16000 nolu porttan oyuna giremiyorum .... çince yazılar çıkıyo hata veriyo oyuna giremeden
aynı sorun bendede var bunun gibi değil mi?

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
stricken31 demiş ki:
loader da patch seed i tıklayarak deneyin.
sorun loader da oyuna düz girince bi sorun yok ama loaderla açamaya çalışırken bu hatayı veriyor ibot ta düz girince çalışmıyor :S işletim sistemi win7 x64 ondan oalbilirmi ?

Takımı
Galatasaray
Cod3R demiş ki:
- Resim Silinmiş.

Arkadaşlar Acaba bu sorun hakkında yardımcı olur musunuz ? :roll:
format atınız.

RecKiN demiş ki:
stricken31 demiş ki:
sorun loader da oyuna düz girince bi sorun yok ama loaderla açamaya çalışırken bu hatayı veriyor ibot ta düz girince çalışmıyor :S işletim sistemi win7 x64 ondan oalbilirmi ?
yönetici modunda çalıştırınız.

Nina Ricci demiş ki:
Cod3R demiş ki:
- Resim Silinmiş.

Arkadaşlar Acaba bu sorun hakkında yardımcı olur musunuz ? :roll:
format atınız.

RecKiN demiş ki:
stricken31 demiş ki:
yönetici modunda çalıştırınız.
Format atmak neyin çözümü onu anlamadım.

ya format hiç bişeyi çözmüyor sadece hard diski mahfediyor ben ibotun versiyonunu değiştirdim şuan çatır çatır kasıyor maşşallah sbota yakın bi hızda kesiyor :)

Format atmak Problem değil de Sanmıyorum ki Formattan Sonra ßu sorun düzelsin ama Deneyeceğim.

Win7 64 bit te run client dediğimde hiç bir faaliyet yok ne yönetici modunda çalışıyor ne de uyumluluk modunda xp seçtiğim halde ???

Takımı
Galatasaray
ibot'un içinde srodir dosyası mevcut.o dosyada yazılan sro_client.exe yolunu kendi sisteminize göre değiştirin , çalışacaktır.

bendeki sorun hala var :D bot ölece duruyo "start" diyom :D you are outside cartıra curtura bişi diyo :D hehe yardım edermisiniz :D

malafatos demiş ki:
Win7 64 bit te run client dediğimde hiç bir faaliyet yok ne yönetici modunda çalışıyor ne de uyumluluk modunda xp seçtiğim halde ???
sende 3 char acınca dc yıyomu?

bnm de win7 64bit 3çcharı actıgım zaman 10dk sonra 3.client dc yiyorr

emrecik09 demiş ki:
bendeki sorun hala var :D bot ölece duruyo "start" diyom :D you are outside cartıra curtura bişi diyo :D hehe yardım edermisiniz :D
Atack sekmesinden Set area yapıp rangei de en az 20 ye ayarlayın ideal range 50-150 arasıdır

Arkadaşlar ibotta run client dediğimde Görev yöneticisinde 3.5 k cpu harcayarak gösteriliyor.Run Clientten tam 10 dk sonra işlemlerden çıkıyor ve hiçbir şey açılmıyor.Normal açtığımda ise en fazla 20 sn de Sro onumde...Yardım lutfen

Yukarı Alt