Bu mesaj bot tarafından yollanmıştır. Lütfen cevap vermeyiniz.
Açıklama: Reklam
Bööööö öcüüü!Kayra demiş ki:Kod:Bu mesaj bot tarafından yollanmıştır. Lütfen cevap vermeyiniz. Açıklama: Reklam
![]()
adam kendi reklamını yapıyo yawKayra demiş ki:[flash=468,60]http://extraloob.com/forums/styles/subsilver2/imageset/homebanner.swf[/flash]Kod:Bu mesaj bot tarafından yollanmıştır. Lütfen cevap vermeyiniz. Açıklama: Reklam
Ne kadar onemsiyorsunuz bu post isini. Ayrica gerek yok sen bottan daha iyi calisiyorsun zaten post konusunda.ironeye_TR demiş ki:hem böle bi bot olsa bn şimdiye 100k postum olmuştu yaw![]()
çok öenmsemiyom işin aslıda arkadaşla iddaya girdik 16 ağustosa yani arkadaşımın doğum gününe kdr postu 3 buçuk k yaparsam int cafede ısmarlayacak tüm o fazla mesaj yazma meselesi bundandı yaniCarmenta demiş ki:Ne kadar onemsiyorsunuz bu post isini. Ayrica gerek yok sen bottan daha iyi calisiyorsun zaten post konusunda.ironeye_TR demiş ki:hem böle bi bot olsa bn şimdiye 100k postum olmuştu yaw![]()
![]()
yoksa şu anda mesaj sayım 300 lerde fln olması lazımdı mesaj atmayı aslıdna sevmezdim ama bu iddadan sonra baya sevmeye başladım (ama işin bi gerçeğide gerçekden değiştiri bastığımda sayfa görüntülenemiyo diyo bu mesajı post kasmak için değil değiştiremediğim için attımironeye_TR demiş ki:çok öenmsemiyom işin aslıda arkadaşla iddaya girdik 16 ağustosa yani arkadaşımın doğum gününe kdr postu 3 buçuk k yaparsam int cafede ısmarlayacak tüm o fazla mesaj yazma meselesi bundandı yaniCarmenta demiş ki:Ne kadar onemsiyorsunuz bu post isini. Ayrica gerek yok sen bottan daha iyi calisiyorsun zaten post konusunda.ironeye_TR demiş ki:hem böle bi bot olsa bn şimdiye 100k postum olmuştu yaw![]()
![]()
![]()
Hangi arkadasinmis o? Ayrica siteyle ne alakasi var ki ne sacma bir iddaa. Neyse..ironeye_TR demiş ki:çok öenmsemiyom işin aslıda arkadaşla iddaya girdik 16 ağustosa yani arkadaşımın doğum gününe kdr postu 3 buçuk k yaparsam int cafede ısmarlayacak tüm o fazla mesaj yazma meselesi bundandı yaniCarmenta demiş ki:Ne kadar onemsiyorsunuz bu post isini. Ayrica gerek yok sen bottan daha iyi calisiyorsun zaten post konusunda.ironeye_TR demiş ki:hem böle bi bot olsa bn şimdiye 100k postum olmuştu yaw![]()
![]()
![]()