merak ettim şimdi nası bi şarkıironeye_TR demiş ki:hehe winampdan rastgele seçde şansıma bu çıkdı
silkroad-taklamakan field
hehe![]()

merak ettim şimdi nası bi şarkıironeye_TR demiş ki:hehe winampdan rastgele seçde şansıma bu çıkdı
hehe![]()
bilmiyomusunjust_life demiş ki:merak ettim şimdi nası bi şarkıironeye_TR demiş ki:hehe winampdan rastgele seçde şansıma bu çıkdı
hehe![]()
![]()
yoqbatuknight demiş ki:bilmiyomusunjust_life demiş ki:merak ettim şimdi nası bi şarkıironeye_TR demiş ki:hehe winampdan rastgele seçde şansıma bu çıkdı
hehe![]()
![]()
![]()
batuknight demiş ki:bi dk bulayım koyacam buraya![]()
batuknight demiş ki:sroda taklamakanda çalan müzik işte![]()
hay allah sizi napmasın gece gece dinlediğiniz şeye bakSnowFlake demiş ki:batuknight demiş ki:bi dk bulayım koyacam buraya
![]()
![]()
benim sro müzikleriyle alakam yok arkadaşın düşdüğü tezatı gösterdim sadece 7/24 Şebnem Ferahjust_life demiş ki:hay allah sizi napmasın gece gece dinlediğiniz şeye bakSnowFlake demiş ki:batuknight demiş ki:bi dk bulayım koyacam buraya
![]()
![]()
![]()
tmm janım sana bişi demedimbenim sro müzikleriyle alakam yok arkadaşın düşdüğü tezatı gösterdim sadece 7/24 Şebnem Ferah![]()
evet öyleyim mutluyum huzurluyumjust_life demiş ki:tmm janım sana bişi demedimbenim sro müzikleriyle alakam yok arkadaşın düşdüğü tezatı gösterdim sadece 7/24 Şebnem Ferah![]()
![]()
belli zati şebnem manyağısın![]()
Bu mesaj bot tarafından yollanmıştır. Lütfen cevap vermeyiniz. Açıklama:
Reklam
sLmCarmenta demiş ki:Selam beyler, bayanlar..
bySnowFlake demiş ki:herkese iyi geceler bu gecelik benden bu kadar...
Bu mesaj bot tarafından yollanmıştır. Lütfen cevap vermeyiniz. Açıklama:
Reklam