A

Anonymous

Guest
Kod:
Bu mesaj bot tarafından yollanmıştır. Lütfen cevap vermeyiniz. 
Açıklama: Reklam

A

Anonymous

Guest
Kod:
[flash=468,60]http://extraloob.com/forums/styles/subsilver2/imageset/homebanner.swf[/flash]​

bannedddd

Buralıyım
Onun reklam yapmasına gerek yok zaten bilirler onu. Uhuauhauha. :D Çatlak Kayra kendine gel de sohbet et. Bırak bu ayakları. :mrgreen:

A

Anonymous

Guest
Kod:
[flash=468,60]http://extraloob.com/forums/styles/subsilver2/imageset/homebanner.swf[/flash]​

Carmenta demiş ki:
ironeye_TR demiş ki:
hem böle bi bot olsa bn şimdiye 100k postum olmuştu yaw :mrgreen:
Ne kadar onemsiyorsunuz bu post isini. Ayrica gerek yok sen bottan daha iyi calisiyorsun zaten post konusunda. :wink1:
çok öenmsemiyom işin aslıda arkadaşla iddaya girdik 16 ağustosa yani arkadaşımın doğum gününe kdr postu 3 buçuk k yaparsam int cafede ısmarlayacak tüm o fazla mesaj yazma meselesi bundandı yani :mrgreen:

ironeye_TR demiş ki:
Carmenta demiş ki:
ironeye_TR demiş ki:
Ne kadar onemsiyorsunuz bu post isini. Ayrica gerek yok sen bottan daha iyi calisiyorsun zaten post konusunda. :wink1:
çok öenmsemiyom işin aslıda arkadaşla iddaya girdik 16 ağustosa yani arkadaşımın doğum gününe kdr postu 3 buçuk k yaparsam int cafede ısmarlayacak tüm o fazla mesaj yazma meselesi bundandı yani :mrgreen:
yoksa şu anda mesaj sayım 300 lerde fln olması lazımdı mesaj atmayı aslıdna sevmezdim ama bu iddadan sonra baya sevmeye başladım (ama işin bi gerçeğide gerçekden değiştiri bastığımda sayfa görüntülenemiyo diyo bu mesajı post kasmak için değil değiştiremediğim için attım :wink1: )

bannedddd

Buralıyım
ironeye_TR demiş ki:
Carmenta demiş ki:
ironeye_TR demiş ki:
Hangi arkadasinmis o? Ayrica siteyle ne alakasi var ki ne sacma bir iddaa. Neyse.. :roll:

haziran ayında bi idda bahanesi arıyoduk önce kim isroda 50 lvl olcak diye düşündük ama isro dada 50 lvl olmak çok zor :mrgreen:

sonra bnim emre diye bi ark var bn bu sitede gezerken "post sayın kaç bakayım" dedi bnde gösterdim 135 onun diğer forumdakide (siteyi hatırlamıyom ztn boşwerin reklam içerik vs...) onunda 100 lerdeymiş dediki "ahanda sana idda bahanesi sen post sayısını kim daha çok tutarsa bnim doğum günüme kdr kaybeden kazanana int cafede ısmarlayacak" dedi bnde tmm dedim herşey ole başladı ama gerçekden kastığım postunda sadece çeyreği off topic gerisini gerçekden yaralı biçimde kullandım (he bu arada idda sınırı 3 buçuk k dı) işte tüm olay bu

Yukarı Alt