@Duygusuzz sırf bitirme inadım olduğu için katlanıyorum yoksa silicem hemen.Run'ı bu hafta indiricem zamanım olursa.Mantığa bakarmısın saatte 300km ile rivale çarp rival ayvayı yesin sende sadece tampon gitsin ama saatte 150 km ile normal arabaya çarp hemen crushed yazıyor 8O

Takımı
Besiktas
Zippy demiş ki:
@Duygusuzz sırf bitirme inadım olduğu için katlanıyorum yoksa silicem hemen.Run'ı bu hafta indiricem zamanım olursa.Mantığa bakarmısın saatte 300km ile rivale çarp rival ayvayı yesin sende sadece tampon gitsin ama saatte 150 km ile normal arabaya çarp hemen crushed yazıyor 8O
bu dediğin olay MW'demi oluyor

Duygusuzz demiş ki:
Zippy demiş ki:
Evet yeni çıkan MW.Eskisinde zaten dağılma gibi problemimiz yoktu rahattık :D

Takımı
Besiktas
Zippy demiş ki:
Duygusuzz demiş ki:
Zippy demiş ki:
Evet yeni çıkan MW.Eskisinde zaten dağılma gibi problemimiz yoktu rahattık :D
Yeniyi oynamadım daha run'u bir kez bitirdim 2.oynayışım bu :P bu oyunda sinir oluğum tek şey 1 vs 1'de adama yetişmek için köklüyorum 260'la virajı adam yağ gibi alıyor ben bir girince ortalık 56 oluyor oyunun sonuna geldim moralim bozuldu kapadım sonra oynıcam :D

Duygusuzz demiş ki:
Yeniyi oynamadım daha run'u bir kez bitirdim 2.oynayışım bu :P bu oyunda sinir oluğum tek şey 1 vs 1'de adama yetişmek için köklüyorum 260'la virajı adam yağ gibi alıyor ben bir girince ortalık 56 oluyor oyunun sonuna geldim moralim bozuldu kapadım sonra oynıcam :D
Bunda virajlarda o kadar sıkıntı olmuyo alışınca rahat dönüyosun.Rivaller sıkıntı adamı çarptırıyorum klasik NFS adamlara bi iman kuveti geliyor aradaki farkı saniyelerle kapatıyolar hatta hızını alamayıp arkadan son sürat benim arabayı biçtikleri bile oluyor sonra tekrar adamı yakalamaya çalışıyorum 8O
Ayrıca oyunda çok fazla araba var ve her arabanın kendine özel 5-6 yarışı var onları yapınca ancak nitro falan alabiliyosun
Edit: tuuu yuğğğ

Tekrardan selamlar ,
Kız benden ayrıldı arkadaşlar acaba 14 şubatta parasımı yoktu ney ? daral:

Collapse demiş ki:
iyi işte ufuk seninde paran yoktu zaten 14 şubattan sonra barışırsınız :D
Allaha şükür param varda :nod: kızın yoktu herhalde . daral:

Hep öyle olur yılbaşında anneler gününde sevgililer gününde hep erkeklere kitlenir. Öyle olmasa bile bi pırlanta istiyorum diye tuttursa gitti 2bin lira :D Sen gidip araba istiyorum rolex saat istiyorum diye tutturamazsın :D

Hep para tuzağı millet alışveriş yapsın boş boş şeyler alsın diye düzenlenmiş günler bunlar.. Parayı geçtim ne alacam derdi bitiriyo insanı..

Yukarı Alt