Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Lemonade demiş ki:
Kemalist demiş ki:
Lemonade demiş ki:
Iyi aksamlar gencler yarin yine kayseriye gidiyorum :cry:
O niye hacım ? Kuru kayısı getir bu arada :starving: makara:
Yeni egitim ogretim yilim basliyor ondan :l Bu arada hep pastirma istiyorlar kayisiyida ilk defa duydum :D
Sanırım 10 yıl kadar önceydi , kayseri de ki bir firmaya web sitesi yapmıştım.Paramız yok , sıkıntıdayız demişlerdi tamam demiştim , üstünden 5-6 ay geçtikten sonra kuru kayısı yollamışlardı bir kasa dolusu.Hakikaten tadı damağımda kaldı , adamı aradım teşekkür ettim ve parasıyla tekrar almak istediğimi söyledim , göndermedi adam sayılı geliyor onu zor ayarladım diyerekten :) Tamamen organikmiş ve türkiye içine satmıyorlarmış.Hollandaya gidiyormuş buradan direk.Avrupa'da %1 bile kimyasal kullanıldığı tespit edilirse geri gönderiyorlarmış ürünleri.O günden bu güne kayseri diyen olursa kuru kayısı diyorum :))

Çok fena efkarlandım şimdi.Walking Dead Episode 4'ü oynadım.Salak gibi tam son yerinde bırakmışım oyunu.Bir açtım 2 dakikada oyun bitti.İlk salaklığı zaten episode 5 yerine 4'ü indirerek yapmıştım.Tamamen hazırlıksız yakalandım.3.5 gb indirmem lazım akk ile :( Patch gibi bir şey de yok episode 4 to 5 gibi. :(

Minecraft Tower oyununu oynuyorum 1saat oldu artık ölmem için bıraktım ama hala ölmüyor sıkıldımmmmmmmm....

Takımı
Besiktas
Aphrodite demiş ki:
ders çalışmaktan la o bebe boşuna uğraşma :D yat uyu şekerim geçer
Bünye alışık olmayınca böyle yan etki yapıyor bilgisayar ekranına bakarken zorlanıyorum resmen olmadi:

Yukarı Alt