omg oneydir öyleUfck demiş ki:Buda benim yeni arabam- Resim Silinmiş.![]()

@Aphrodite
Almaya geliyorum seni aşşağı inde gör fakemiymiş değilmiymiş

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
omg oneydir öyleUfck demiş ki:Buda benim yeni arabam- Resim Silinmiş.![]()
İyiyim bebem senDuygusuzz demiş ki:
bu dediğin olay MW'demi oluyorZippy demiş ki:@Duygusuzz sırf bitirme inadım olduğu için katlanıyorum yoksa silicem hemen.Run'ı bu hafta indiricem zamanım olursa.Mantığa bakarmısın saatte 300km ile rivale çarp rival ayvayı yesin sende sadece tampon gitsin ama saatte 150 km ile normal arabaya çarp hemen crushed yazıyor![]()
Evet yeni çıkan MW.Eskisinde zaten dağılma gibi problemimiz yoktu rahattıkDuygusuzz demiş ki:bu dediğin olay MW'demi oluyorZippy demiş ki:@Duygusuzz sırf bitirme inadım olduğu için katlanıyorum yoksa silicem hemen.Run'ı bu hafta indiricem zamanım olursa.Mantığa bakarmısın saatte 300km ile rivale çarp rival ayvayı yesin sende sadece tampon gitsin ama saatte 150 km ile normal arabaya çarp hemen crushed yazıyor![]()
Yeniyi oynamadım daha run'u bir kez bitirdim 2.oynayışım buZippy demiş ki:Evet yeni çıkan MW.Eskisinde zaten dağılma gibi problemimiz yoktu rahattıkDuygusuzz demiş ki:bu dediğin olay MW'demi oluyorZippy demiş ki:@Duygusuzz sırf bitirme inadım olduğu için katlanıyorum yoksa silicem hemen.Run'ı bu hafta indiricem zamanım olursa.Mantığa bakarmısın saatte 300km ile rivale çarp rival ayvayı yesin sende sadece tampon gitsin ama saatte 150 km ile normal arabaya çarp hemen crushed yazıyor![]()
![]()
Bunda virajlarda o kadar sıkıntı olmuyo alışınca rahat dönüyosun.Rivaller sıkıntı adamı çarptırıyorum klasik NFS adamlara bi iman kuveti geliyor aradaki farkı saniyelerle kapatıyolar hatta hızını alamayıp arkadan son sürat benim arabayı biçtikleri bile oluyor sonra tekrar adamı yakalamaya çalışıyorumDuygusuzz demiş ki:Yeniyi oynamadım daha run'u bir kez bitirdim 2.oynayışım bubu oyunda sinir oluğum tek şey 1 vs 1'de adama yetişmek için köklüyorum 260'la virajı adam yağ gibi alıyor ben bir girince ortalık 56 oluyor oyunun sonuna geldim moralim bozuldu kapadım sonra oynıcam
![]()
Ooo Lenneth degilmiydi :)Collapse demiş ki:iyi işte ufuk seninde paran yoktu zaten 14 şubattan sonra barışırsınız![]()
Allaha şükür param vardaCollapse demiş ki:iyi işte ufuk seninde paran yoktu zaten 14 şubattan sonra barışırsınız![]()
Niye hep erkekleremi kitliyorlar 14 şubatı ?Collapse demiş ki:Kızlar hediyemi alıyomuş![]()