CherryBrandy

Hamza abi ne maçtı o öyle
, dedim Bjk farka gider 2.yarı bi baktım 2tane gol girdi
, Neyse sağlık olsun bzmayalım morallerimizi 

Hazırlık maçı hacım ya ikinci yarı kadro değişince ayak uyduramadılar ^^CherryBrandy demiş ki:Hamza abi ne maçtı o öyle, dedim Bjk farka gider 2.yarı bi baktım 2tane gol girdi
, Neyse sağlık olsun bzmayalım morallerimizi
![]()
hmzsnmz demiş ki:Geçer geçer ya takılma fazlaFahmlugat demiş ki:iyidir dostum acımızı unutmaya çalışıyoruz
sen nasılsın
![]()
Ne olsun yatışlardayız , ölmedik sürünüyoruz ^^
CherryBrandy demiş ki:Omg omg omg !![]()
![]()
![]()
![]()
hmzsnmz demiş ki:Ben kaçar millet az balkonda sefa yapacağım sesli sesli balkonda küçük iskender okuyup içkimi yudumlayacağım
Esen kalın![]()
![]()
Toxicated demiş ki:CherryBrandy demiş ki:Omg omg omg !![]()
![]()
![]()
![]()
LOOOOOOOL adam kapandıHayırlı olsun bro
hmzsnmz demiş ki:Ben kaçar millet az balkonda sefa yapacağım sesli sesli balkonda küçük iskender okuyup içkimi yudumlayacağım
Esen kalın![]()
![]()
See u later, erkencisin ama![]()
bro biz çıkıyoruz kesin sanada mesaj atarım şurdayız gelebiliyorsan çık gel diye ama gelmeni kesinlikle tavsiye ederim.hmzsnmz demiş ki:Yarın pes bulusmuyoruz inşallah ? son dakika hatun mevzusu çıktı satış koymak istemiyorum bro sanaMetamorph demiş ki:selamlar , soğuk birşeyler alabilirmiyim.![]()
![]()
Toxicated demiş ki:CherryBrandy demiş ki:Omg omg omg !![]()
![]()
![]()
![]()
LOOOOOOOL adam kapandıHayırlı olsun bro
![]()
Dün farketmedin mi bro bn morto olmuştumThoobia demiş ki:Hi all^^
Barmen herzamankinden alayım,dünde istedim vermedin ne biçim barmensin ???![]()
Yeni aldığım servis elemanım nasılWar Cry demiş ki:selam kuşlar budweiser pls.
ok teşekkür ederim hacım .War Cry demiş ki:hayırlı olsun cherry mod olmuşsun![]()
WelcomeARKO demiş ki:Barmen ben geldim colam var bugün rica etsem sen bana güzel bir çerez tabağı hazırlarmısın![]()
ARKO demiş ki:Barmen ben geldim colam var bugün rica etsem sen bana güzel bir çerez tabağı hazırlarmısın![]()