Josephine demiş ki:Cin istiyorum (L)
Josephine demiş ki:Cin istiyorum (L)
owww ty hacım bak yeni renginde yakışmış sanaCherryBrandy demiş ki:ARKO demiş ki:Barmen ben geldim colam var bugün rica etsem sen bana güzel bir çerez tabağı hazırlarmısın![]()
![]()
bu yeterli mi bro ?![]()
![]()
Bende onunla uğraşmaktayım zati şuanARKO demiş ki:owww ty hacım bak yeni renginde yakışmış sanaCherryBrandy demiş ki:ARKO demiş ki:Barmen ben geldim colam var bugün rica etsem sen bana güzel bir çerez tabağı hazırlarmısın![]()
![]()
bu yeterli mi bro ?![]()
![]()
![]()
![]()
sen yeni renginle uğraşadur bende şunları götüreyim![]()
AbsintheCherryBrandy demiş ki:Dün farketmedin mi bro bn morto olmuştumThoobia demiş ki:Hi all^^
Barmen herzamankinden alayım,dünde istedim vermedin ne biçim barmensin ???![]()
Ve çok özür dileyerek soruyorum neydi o senin heramanki. kafam ok dağınık bu akşam hatırlayamadım bir türlü :S
Hacim sen Rsro'da Hangi Sw'desin ?Thoobia demiş ki:AbsintheCherryBrandy demiş ki:Dün farketmedin mi bro bn morto olmuştumThoobia demiş ki:Hi all^^
Ve çok özür dileyerek soruyorum neydi o senin heramanki. kafam ok dağınık bu akşam hatırlayamadım bir türlü :S
![]()
çok çok pardon bro.Thoobia demiş ki:AbsintheCherryBrandy demiş ki:Dün farketmedin mi bro bn morto olmuştumThoobia demiş ki:Hi all^^
![]()
Hmm Tmm Bende Agoi'deyimde Hani Ayni Sw'deysek Takilirdik diye Sordum.Thoobia demiş ki:@Promaster
Aa diye başlayan(kısa olan) artık oynamıyorum orada 55 lvl wizard charım vardı işte
ARKO demiş ki:Ben yatanzi bu gece izleyecek filmimde yok bir umutla tv başına geçeceğim cümleten iyi geceler kuşlar![]()
![]()
ARKO demiş ki:Ben yatanzi bu gece izleyecek filmimde yok bir umutla tv başına geçeceğim cümleten iyi geceler kuşlar![]()
![]()
Barmen Yattin mi ?ProMaster demiş ki:1 paket Malbora + Viski Simdiden Ty
ProMaster demiş ki:Barmen Yattin mi ?ProMaster demiş ki:1 paket Malbora + Viski Simdiden Ty![]()
Tessekurler.CherryBrandy demiş ki:ProMaster demiş ki:Barmen Yattin mi ?ProMaster demiş ki:1 paket Malbora + Viski Simdiden Ty![]()
![]()
![]()
buyur bro ne uyuması biraz işim vardı onları hallettim okadar ^^
aboww bende Acikmissim Gorunce AnladimCherryBrandy demiş ki:
CherryBrandy demiş ki: