CherryBrandy

Hacım al hepsi senin olsunRocky Balboa demiş ki:barmen 5-10 kasa bira lütfen efkarlıyım sbotum gitti charı pk yaptım sabaha kadar seninleyim

Hacım al hepsi senin olsunRocky Balboa demiş ki:barmen 5-10 kasa bira lütfen efkarlıyım sbotum gitti charı pk yaptım sabaha kadar seninleyim
CherryBrandy demiş ki:Hacım al hepsi senin olsunRocky Balboa demiş ki:barmen 5-10 kasa bira lütfen efkarlıyım sbotum gitti charı pk yaptım sabaha kadar seninleyim![]()
![]()
hmzsnmz demiş ki:Barmen vodka redbull plsCherryBrandy demiş ki:welcome welcomee ^^![]()
Absence demiş ki:Selamlar
Ben bayağıdır burdan bişey içmedim şipesyallerden alalım barmen bey
Yarın pes bulusmuyoruz inşallah ? son dakika hatun mevzusu çıktı satış koymak istemiyorum bro sanaMetamorph demiş ki:selamlar , soğuk birşeyler alabilirmiyim.![]()
hmzsnmz demiş ki:Yarın pes bulusmuyoruz inşallah ? son dakika hatun mevzusu çıktı satış koymak istemiyorum bro sanaMetamorph demiş ki:selamlar , soğuk birşeyler alabilirmiyim.![]()
![]()
Vays fahm hg bursalım naberFahmlugat demiş ki:Slm gençlerr uzun zamandır uğramıyordum bi bakayım dedim neler dönüyor buralarda
PS:en soğundan bi Nescafe Xpress lütfen
PS2:Koca ilçeyi gezdim bu xpressten satan bir tane market yok![]()
![]()
![]()
extraloob demiş ki:hmzsnmz demiş ki:Barmen vodka redbull plsCherryBrandy demiş ki:welcome welcomee ^^![]()
vişne suyu alayım![]()
Fahmlugat demiş ki:Slm gençlerr uzun zamandır uğramıyordum bi bakayım dedim neler dönüyor buralarda
![]()
![]()
Afbuyur bro gt nedir acaba ?shneZee demiş ki:3x gt lutfen![]()
Aslinda sen kusura bakma,gold tuborg demek istemistimCherryBrandy demiş ki:Afbuyur bro gt nedir acaba ?shneZee demiş ki:3x gt lutfen![]()
![]()
hmzsnmz demiş ki:Vays fahm hg bursalım naberFahmlugat demiş ki:Slm gençlerr uzun zamandır uğramıyordum bi bakayım dedim neler dönüyor buralarda
![]()
![]()
![]()
CherryBrandy demiş ki:Fahmlugat demiş ki:Slm gençlerr uzun zamandır uğramıyordum bi bakayım dedim neler dönüyor buralarda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Geçer geçer ya takılma fazlaFahmlugat demiş ki:iyidir dostum acımızı unutmaya çalışıyoruz
sen nasılsın
![]()