Yaw extra tamam cold olur fire olur.Ama coldda +7 silah kullanırsın firede +5 silah kullanırsın bence iş yine silahta bitiyor.

(D3VIL)
kardes sen shield de göstermişsin glavieler shield kullanabiliyormu???

1 lvl derken anlamadım kalkan 72 lvl yarkanda zor durumlarda veya bicheon int le kapışırken yere düşürdüğünde ona basıyorsun ve hem defans hemde block şansı oluyor ayağa kalktığında karakter yine glavie çekip saldırıyosun tabi bunları teklemeden seri yapmadıktan sonra hiç bir önemi yok

öncelikle cok basarılı bi site elinize saglık. El yakma konusunda bende fire derim damege effect felam vesaire cold ile sanki barutu az bir mermiye benziyo. Ayrıca illaki cold olacaksa comboların kapalı olması sacma geldi banada extra bunu combo vurusunu ben tek vurusla yapıyom demis ama o zaman daha güclü olan fire niye kullanılmıyo o tek vurusta cold tercih ediliyo yani cold effectlerin ve kilitleme kobinasyonlarına güvenmektense yüksek damgelere güvenin derim. Bir de cekme sikillerini kullanmkta fayda var lion da kullanılabilir ordan oraya deli dana gibi kosturmaktansa. herkesin eline saglık güsel site ayrıca bende pasific teyim ii reklam :lol:

extraloob sana diyorum bak ve dinle:comboları açmıyosun ben buz kasıcam diyosun :mrgreen: madem yüksek damage vercen niye fire almıyosun! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
wild demiş ki:
öncelikle cok basarılı bi site elinize saglık. El yakma konusunda bende fire derim damege effect felam vesaire cold ile sanki barutu az bir mermiye benziyo. Ayrıca illaki cold olacaksa comboların kapalı olması sacma geldi banada extra bunu combo vurusunu ben tek vurusla yapıyom demis ama o zaman daha güclü olan fire niye kullanılmıyo o tek vurusta cold tercih ediliyo yani cold effectlerin ve kilitleme kobinasyonlarına güvenmektense yüksek damgelere güvenin derim. Bir de cekme sikillerini kullanmkta fayda var lion da kullanılabilir ordan oraya deli dana gibi kosturmaktansa. herkesin eline saglık güsel site ayrıca bende pasific teyim ii reklam :lol:
güzel ve saygılı yorumlara her zaman varım şimdi açıklayayım.

1) oyuna başlarsınız ki pacificte başladık hemen lvling kasarsınız hızlı lvl atlamak ve zorlanmamak için cold pve de çok etkilidir 3-5 mobs arasından sağlam çıkarsınız.

2) lvl 76 olduk pvp guildwar vb etkinlikler yapıyoruz daha birisi de çıkıp cold reduce yapamadığı gibi hepsi cold dan nefret ediyorum diyor çünki ya donduruyorum ya da stunluyorum rakibi pvp dediğiniz 3 vuruştan ibarettin ya yatarsın ya yatırırsın bu dondurma veya stunu birinde yaptın mı karşındaki RA bile olsa şansı kalmıyor.

3) comboya gelince lvl 69max yapmak için 15k sp gerekli oyuna başladın kaç vuruş açıp oyunda ilerlemeyi düşünüyorsunuz 3-5 tane mi bende sadece 2 skill açık o skillerinde zati alt vuruşları da kullanılıyor bu yüzden comboya hiçbir zaman gerek yok 6 tane vuruş yapıp zaman kaybedeceğime 2 skill kullanıp en kral mobsu kesiyorum zati 15k sp yi de farm için harcarım.

*varmı anlaşılmayan birşey Question

D3VIL demiş ki:
1 lvl derken anlamadım kalkan 72 lvl yarkanda zor durumlarda veya bicheon int le kapışırken yere düşürdüğünde ona basıyorsun ve hem defans hemde block şansı oluyor ayağa kalktığında karakter yine glavie çekip saldırıyosun tabi bunları teklemeden seri yapmadıktan sonra hiç bir önemi yok
Arkadaşım Bu Yazdıklarından Bişi Anladıysam Ne Olayım. 1 lvl Kalkan Al Dememin Sebebi Her Türlü Kalkan Olabilir 1 lvl Ucuz Olur O Bakımdan. Diğer Yazdıklarında Son Derece Mantıksız Neyi Anlatmaya Çalıştın Ben Anlayamadım .... popcorn

saygı duyarım ama illa cold yada illa bu sikiller diye idaa etmemek lazım bence tüm skilleri anlatıp ben böle yaptım diye deneyimleri anlatarak oyuncuları bilgilendirmek daha doğru gibi geldi bana ayrıca iyibir blader yapılandırma icin bilgi istenilirse yardımcı olurum hatta full anlatırım

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
şunu söyleyebilirim iddia ediyorum benim glavie rehberim üzerine rehber yoktur ve gene söylüyorum serverda cabucak lvl atlamak ilk 80e sen ulaşmak istiyorsan da bu rehber uygulanmalıdır kısacası şunu belirteyeyim en iyi glavie rehberi ve yapılması gereken budur.

buna alternatif fire getirenler yazık ki colda göre oyunda çok zorlananlardır oasisde 1 yıl pacificte 2 aydır varım deneymle sabittir.

blade rehberi bu şekilde yaparsan içerisine logolarımızı koyarsan yönetimden duyurular bölüünde var sabit topic yaparım Wink

bişey anlamadıysan neden mantıksız ingame i düşük olanlar anlayamaz zaten.

extra senin acc lere fog basma olayından haberin yok herhalde 20tablette basarım hiçkimse donduramaz beni coldun bi etkisi kalmaz yani bende combolar açık ben eğlencesine açtım ama 4lü olan işe yarıyor rakip kaçarken basıyosun crit vurma olasılığın yüksek ayrıca sende fun storm lar kapalı neden acaba physic buff ı max 1 den sonra uplasanda %7 damage veriyo sen max ypmışsın

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
coldu reduce mu yaparsın sen güldürme beni yahu hani bu oyunu halen oynamasam duyanda seni haklı sanır gel pacifice lvl 80 adamları gör birisi cold reduce yapıyormu saçmalamayın artık reel konuşuyorum ben sen onu yaparım bunu yaparım diyorsun.

haaa bir gün olurda tutar bütün server cold reduce yapar bende anında fire el yakmasını açarım sorun kalmaz mantıklı olun biraz günde 23 saat kasıyorum 1 saat action yapıyorum 1 saat sürede karşımda 10 tane adam dikiliyor biri yapsa cold reduce haklısınız dicem hadi 1i yaptı diyelim diğer 9 kişi için ben fire mı kullanacağım geçin bunları hikaye hepsi.

zati oyunda tek bildiğiniz fire glavie - light nuke alternatif üretin biraz oyun içerisinde mantıklı bakın.

hiç olmadı gel pacifice dikil karşıma göreyim seni oyun içerisinden pm at ulaş bana :mrgreen: :lolmuch:

şunu bir kez daha belirteyeyim bir serverda 23 saat lvling yapılır 1 saat action 1000 tane oyuncudan 100 kişi lvl 80 olur bu 100 kişiden de 10 kişi cold reduce yapar ben action yaptığım saat diliminde bu 10 kişi den 5i lvl kasar diğer 5i action yapar ben janganda ferryde action yaparım bu 5 kişiden 1i benle aynı mekanda action yapar onunda cold reduce yaptığını siz düşünün artık Sayısal Lotonun bana vurma şansı bile daha fazla :mrgreen: :lolmuch: :lol: :lolmuch: Razz

cold yne sana göre öyle fun storm neden kapalı onun içinde mantıklı bi açıklaman varmı he bu arada bende spartadayım sende gel spartaya bende seni göreyim mantıklı olalım.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
D3VIL demiş ki:
cold yne sana göre öyle fun storm neden kapalı onun içinde mantıklı bi açıklaman varmı he bu arada bende spartadayım sende gel spartaya bende seni göreyim mantıklı olalım.
bana youtube dan bir tane high end userların pvp sinde fun storm kullanan göster hemen açayım ok Wink

gel ozaman bu gece spartaya warda izle castle ve fun storm basan high user ları istersen senin için bi video çekip koyayım foruma fun storm basıp pvp yapiyim Smile

Yukarı Alt