coldu reduce mu yaparsın sen güldürme beni yahu hani bu oyunu halen oynamasam duyanda seni haklı sanır gel pacifice lvl 80 adamları gör birisi cold reduce yapıyormu saçmalamayın artık reel konuşuyorum ben sen onu yaparım bunu yaparım diyorsun.
haaa bir gün olurda tutar bütün server cold reduce yapar bende anında fire el yakmasını açarım sorun kalmaz mantıklı olun biraz günde 23 saat kasıyorum 1 saat action yapıyorum 1 saat sürede karşımda 10 tane adam dikiliyor biri yapsa cold reduce haklısınız dicem hadi 1i yaptı diyelim diğer 9 kişi için ben fire mı kullanacağım geçin bunları hikaye hepsi.
zati oyunda tek bildiğiniz fire glavie - light nuke alternatif üretin biraz oyun içerisinde mantıklı bakın.
hiç olmadı gel pacifice dikil karşıma göreyim seni oyun içerisinden pm at ulaş bana
şunu bir kez daha belirteyeyim bir serverda 23 saat lvling yapılır 1 saat action 1000 tane oyuncudan 100 kişi lvl 80 olur bu 100 kişiden de 10 kişi cold reduce yapar ben action yaptığım saat diliminde bu 10 kişi den 5i lvl kasar diğer 5i action yapar ben janganda ferryde action yaparım bu 5 kişiden 1i benle aynı mekanda action yapar onunda cold reduce yaptığını siz düşünün artık Sayısal Lotonun bana vurma şansı bile daha fazla

Razz