o 3üncü skille 3500-4000 vurcan yaratıklara aynı işi soul spear truth(zıplayıp vurma) da görüyo ben onu kullanıyom hem % daha fazla siz bilirsniz cacık yani bana göre fazladan skill ziyanlığı

bide su var cold la adamı dondura bilcen mi ki hemen combo skillin acık olması lazım glavie de onun için yaramaz bi skill sadece blade lerde işie yarıyo bide bicheon daki ıronwall shield ı acarsan adam zatne seni hiç donduramaz bos kill yani oda fire kullancan yani doru secim istiyosan

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
o zıplayıp vurmasız char mı olur lvl 80de bile 2.vuruşumdur o Wink

ss lerime bakarsan görürsün sırada ki yerini.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
skill sırası doğru tebrikler iyi oyuncuya benziyorsun Cool

lakin elinde ki +5 tırtım.net kusura bakma oyuncu dediğin +7+9 veya sos kullanmalı bu da benim ayrı görüşümdür saygı duymalısın ötesi sana kalsın :lolmuch:

Bu oyunda glavieci char kadar basit char yok 3 skill yapıyorsun o kadar amacım kötülemek değil dertsiz tasasız char en zor sayılabilecek olayı zor durumda eline kalkan almak , eh F lerle oynayan adam onuda rahat yapar Cool geçmişim +5 ini +7 sini elinde 11 criticten yüksek glavie olsun yeter takmışım artısına bu da benim görüşüm :mrgreen:

hacı adamlar haklı str çok basit İNT ler daha karışık 2 tane nuke+weapon combo biraz daha eziyetli sence :mrgreen:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
her char build bence aynı int de ne var ki farklı gony int ve herşey kolay giyor 2 tane nuke açmış lvl 70 olmuş adam :mrgreen:

ayrıca buff ları benden çok saglam deli gibi gap 0 da sp topluyor ayrıca GP de bir türlü gony nin yanına yaklaşamadığımız gibi en hızlı kasan char int Wink

hha glavie basitmiş ama en salamda glavie oluyo 2 cakıyom nukkerlara takla :mrgreen: intciler
iyi kasıyo ama yeride iyi kokluyo :lolmuch:

saygıdeğer forum moderatörü extraloob abimiz öncelikle engin silkroad bilgi ve deniyimini hiç çekinmeden bizim gibi noob kardeşlerine bahşettiğin için sonzuz saygı ve yalakalığımı sunarım (+rep).İnan başlığı okuduktan sonra şunu anladım ki bu güne kadar hiç kimse insan gibi glavie char yapmamış şerefsizim ufkum açıldı.O skillerin dağıtımı efendime söliyim fire yerine cold gidilmesi mastery levelin elini korkak alıştırmadan 300 e maxlanması hatta hatta 300e maxlandıktan sonra lvl 69 dan 80 e çekilebilme opsiyonu silkroad dünyasına yepyeni bi boyut kazandırdı soluk getirdi.Bize aranan kan senmişsin hocam,kıymetini bilememişler.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
hastalıklısın biliyorsun di mi canım. bu build lvl 70 sınırı olan bir java ile yapılandırıldı ve 80e kadar sen devam edebilirsin sonuçta neler açılması neler açılmaması gerektiği orada gözüküyor hoş hastalıklı olunca insan illaki bir noktada takılır senin gibi bu yüzden sen fazla kasma bu sitede ben kovalamadan seni sen uza bence popcorn

extraloob orda combo ve mızrağı fırlatma niye açık değil anlayamadım lötümü onlar Confused Shocked

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
combo : pvp skilli değildir, sadece mobs keserken kullanılır ki bir mobsa lvl 69 son combo 6 hareket yapıyor ki hiç gereği yok az vurur ve vakit kayb o sürede 2 tane en güçlü skill vurursun hem mobs yatar hemde pvp de kullanırsın. combo lvl 69max için 15k sp istiyor onu açana kadar cold-fire-light bunlardan birisini full yaparsın.

fırlatma : pvp skilli değildir, sadece botlara karşı yaratıkları kendinize çekmek için kullanılır ki hiçbir anlamı yoktur verilecek sp ye yazıktır asla değimez.

Abi bu ne lvl ve sp şaştım bi de 70 lvl üstü bu çar allah yardımcın olsun lvl için saol emeğine ve klavyene sağlık

valla okan abi saçma cold olmak %100 fogu bi bas 1 tane yüzüğe bi bok yiyemi cold imbue si heuksal 54 skillide çok düşük vuruyo oda gereksiz fun stormlar kapalı orasıda çok saçma fun storm maxlanınca bastın an 600 küsür mag defansın artıyor açılmaması saçma fırlatma skilleride oldukça önemli bence wall ın içine girersin beklersin geçene fırlatırsın vaya yarkanda son spawn içine giremiyosun fırlata fırlata bbende ss koyuyim biraz yardımcı olabilirm belki
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt