Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Herkez Letnoock u sucluyor

AMA UNUTMAYİN SİZİ SATAN KİSİ EXTRALOOB'dur Letnoock degildir,zor gunler bekliyor basarilar

Mopneet

Baris Chn demiş ki:

AMA UNUTMAYİN SİZİ SATAN KİSİ EXTRALOOB'dur Letnoock degildir,zor gunler bekliyor basarilar
Saçma saçma konuşma. Satılan biz değiliz, site. Biz satılık değiliz!

Baris Chn demiş ki:

Satan,satılan diye bir şey yok.5 yıldır kolay mı sanıyorsun binlerce insanla uğraşmak ? Kolay değil, extra'ya da hak vermek lazım.

Ya nasil yok yok zeka fiskiriyor yok beyin zengini ters cevaplar geciceksiniz unurmayin yonetime haber vermeden yapiyorasa hersey çikar icinmis demekki .

Kitty

Black Rain demiş ki:
2 tarafada Hayırlı olsun bakalım. :)
a a a inanmıyorum şaka gibi seni hatırlıyorum Mustafa(macro)'nın arkadaşıydın değil mi :D doğal olarak biz de arkadaş oluyoruz tabii :r hatırlıyorum da başım bi ara sıkıştığında sen adminken benim için senden yardım istemişti :D burada seni görmek çok güzel ;D

Windy

Kitty demiş ki:
Black Rain demiş ki:
a a a inanmıyorum şaka gibi seni hatırlıyorum Mustafa(macro)'nın arkadaşıydın değil mi :D doğal olarak biz de arkadaş oluyoruz tabii :r hatırlıyorum da başım bi ara sıkıştığında sen adminken benim için senden yardım istemişti :D burada seni görmek çok güzel ;D
İyide o hiç admin olmadıki makara: cicioe2

tek istediğimiz şey

Gidenler Gelenleri Aratmasın, Cihan'ın da bize böyle bir arayışa sokacağını sanmıyorum.

İlk başta herkes olumlu karşılarken, bazı kişilerin bu el değişim olayını büyütmesi üzerine herkes böyle olumsuz konuşmaya başladı.

Siteyi zor günler beklediği kesin(Yapılan yorumlara bakarsak)Hem paraya ihtiyacın olduğunu söyleseydin Okan abi bütün forum yardımcı olurduk.Paranın alamayacağı şeyler vardır(alınsada büyüsü bozulur)Ve Extraloob sayın okan abininde veda mektubunda yazdığı üzere macera buraya kadarmış.Extraloob.com birçok kişinin gözünde bitmiştir arkadaşlar.Burası Silkroad paylaşım forumudur.Saygılarımla...

Sevildiğini hiç bir zaman unutma Extraloob yani Okan Abi :buddha: :cry:

SonSalavat demiş ki:
tek istediğimiz şey

Gidenler Gelenleri Aratmasın, Cihan'ın da bize böyle bir arayışa sokacağını sanmıyorum.

İlk başta herkes olumlu karşılarken, bazı kişilerin bu el değişim olayını büyütmesi üzerine herkes böyle olumsuz konuşmaya başladı.
Ya da ilk başta sadece olumlu karşılayanlar yazdı. Sonra bir kaç kişi içinden geçeni söyledi, susanların duygularına tercüman oldu, kimse dayanamadı... insanların ,içinden geçenleri bilemezsin arkadaşım :coffee:

Kitty

Windy demiş ki:
Kitty demiş ki:
Black Rain demiş ki:
adminimsi bi şey işte illa laf salatası yapacaksın :r

ghost12 demiş ki:
Siteyi zor günler beklediği kesin(Yapılan yorumlara bakarsak)Hem paraya ihtiyacın olduğunu söyleseydin Okan abi bütün forum yardımcı olurduk.Paranın alamayacağı şeyler vardır(alınsada büyüsü bozulur)Ve Extraloob sayın okan abininde veda mektubunda yazdığı üzere macera buraya kadarmış.Extraloob.com birçok kişinin gözünde bitmiştir arkadaşlar.Saygılarımla...
Her şey para değil beyler. Okan Abi'nin durumunu hiçbirimiz anlayamayız. Çok büyük sorumluluk. Belli bir yaştan sonra insan dinlenmek isteyebilir farklı şeyler yapmak isteyebilir. Omuzlarındaki Sorumluluk yükünü azaltmak isteyebilir. Bu onun en doğal hakkıdır. Biz 2 tane sınavın yükü altında ezilip isyan ederken Okan abi 5 yıl boyunca bu kadar üyeye çoluk çocuğa çok iyi dayandı bence. Satış konusuna gelirsek iyi yada kötü oldu diyemem. Her şeyi zaman gösterecektir. Her iki taraf için de hayırlısı olsun. :rolleyes1:

Windy demiş ki:
Kitty demiş ki:
Black Rain demiş ki:
:mrgreen:

Crusade demiş ki:
Guathema demiş ki:
burda yanlış işler yapıp senin sayende buraya dönerlerse ortam değişir benden söylemesi :P
:muck:
Ps:extraloob olmayacaksa bu sitenin extraloob.com olması yanlış.extraloobu extraloob yapan extraloobdur^^
+1 :muck:

@Black Rain

Hoşgeldin Furkan :muck:

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt