aynenToBePerfect demiş ki:okan abi 1 nisana daha var dedim şimdi yapıp 1 nisanda açıklamak kötü bi fikirdi kabul et bunu![]()
![]() |
aynenToBePerfect demiş ki:okan abi 1 nisana daha var dedim şimdi yapıp 1 nisanda açıklamak kötü bi fikirdi kabul et bunu![]()
Benim inciyle gorusmem lazim^^Guathema demiş ki:WT çocukları geldi tabi gitcek![]()
İnci terkBaris Chn demiş ki:Benim inciyle gorusmem lazim^^Guathema demiş ki:WT çocukları geldi tabi gitcek![]()
Eğer okan bırakmassa tüm exl ve wt alemi suratıma tükürsünBrendiBelle demiş ki:Öncelikle her 2tarafada hayırlı olsun.İlk başta böyle bir global topic açılmadan extra bize bi global topic açıp güzel bir şekilde durumu anlatması gerekiyordu.İşte durum bu,siteyi gamebayiye sattım,yönetim aynı şekilde devam etcek veya etmeyecek,ben burda olcam veya olmuycam diye güzel bir açıklama yapması gerekiyordu bu tür karmaşaya yer vermemek için.Sonrada cihan bu global topic i açar ve hiç bir sorun kalmazdı.Bize doğru global topic i ne zaman,nasıl açacağımızı öğreten insanın bunu düşünmesi gerekiyordu bence..
Bu site kimleri yetiştirdi be ^^BrendiBelle demiş ki:Öncelikle her 2tarafada hayırlı olsun.İlk başta böyle bir global topic açılmadan extra bize bi global topic açıp güzel bir şekilde durumu anlatması gerekiyordu.İşte durum bu,siteyi gamebayiye sattım,yönetim aynı şekilde devam etcek veya etmeyecek,ben burda olcam veya olmuycam diye güzel bir açıklama yapması gerekiyordu bu tür karmaşaya yer vermemek için.Sonrada cihan bu global topic i açar ve hiç bir sorun kalmazdı.Bize doğru global topic i ne zaman,nasıl açacağımızı öğreten insanın bunu düşünmesi gerekiyordu bence..
Minotoche demiş ki:Majestic demiş ki:*Ama tek kelimem var eğer extraloob nicki bu saatten sonra burada yoksa bende yokum. :)