Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Kimse yadırgamasın demiyicem yadırgıyıcaksınız. Kimse kızmasın demiyicem kızıcaksınız.

Bu sitenin tüm işleyişinde paranın çok büyük bir önem arz ettiğini düşündüm her zaman. Birçok başlıkta siteye bağlı fiyatlandırmalara eleştiri getirdim. Burda bulunan arkadaşlık ortamına kimse bir laf edemez ben böyle bir ortama dahil olmadım bu sitede fakat olan insanları görmek güzel bir durum.Parasal açıdan bu kadar ciddi sınırları olan ve en basitinden karakter alım satımı gibi bir işleme bile 15 lira koyulan bir site burası power level gibi konuları söylemiyorum bile.Hal böyleyken kimsenin bu "site"nin paraya satılmasına kızmaması gerek.Hiç şaşırmadım çünkü yaklaşık 3 yıldır takip ettiğim kadarıyla.Birde meselenin manevi yönüne deyineyim.Extraloob bu siteye geri dönmeden kolay kolay eskisi gibi olmaz hiçbir şey.Özellikle yönetim grubunda onun sayesinde hayatı değişen o kadar insan varki o dönene kadar hep bir eksiklik kalıcaktır bir yerlerde.O dönse bile artık site bu gruba ait değil bunun sıkıntısı uzun süre çekilicektir.Bu konunun sitenin yeni sahibiyle hiçbir ilgisi yok.Dünyanın ticaret yapılan her yerinde bu konularda böyle sıkıntılar yaşanır.Fakat extraloob gerçekten köklü bir site kolay kolay bir şey olmaz doğal yapısına.

hayırlı olsun herkese.

Baris Chn demiş ki:
Herkez Letnoock u sucluyor

AMA UNUTMAYİN SİZİ SATAN KİSİ EXTRALOOB'dur Letnoock degildir,zor gunler bekliyor basarilar
zor günler bekliyor derken :santa: ne bekliycek bro bişey soruyorsunuz yardım istiyorsunuz ediyoruz tşk ediyorsunuz yada etmiyorsunuz siteyı kapatıp uyuyoruz olayı kişiselleştirme bence.

Quensis demiş ki:
Her şey para değil beyler. Okan Abi'nin durumunu hiçbirimiz anlayamayız. Çok büyük sorumluluk. Belli bir yaştan sonra insan dinlenmek isteyebilir farklı şeyler yapmak isteyebilir. Omuzlarındaki Sorumluluk yükünü azaltmak isteyebilir. Bu onun en doğal hakkıdır. Biz 2 tane sınavın yükü altında ezilip isyan ederken Okan abi 5 yıl boyunca bu kadar üyeye çoluk çocuğa çok iyi dayandı bence. Satış konusuna gelirsek iyi yada kötü oldu diyemem. Her şeyi zaman gösterecektir. Her iki taraf için de hayırlısı olsun. :rolleyes1:
Kimse ona birşey diyemez hakkı yoktur zaten ama bir kaç arkadaşında dediği gibi haber verilmesi lazımdı konuşulması lazımdı ,birden bire kaçar gibi gitmek olmadı yakışmadı zaten belliydi kaç gündür googlede extraloob çıkmıyordu demekki sebebi buymuş

Bro zaten extra nin gitmesine sevindim siye bilirim 32yasinda adamdi 5yilini siteye vermis artik işe gitsin,duzenli bir hayati olaun coluga cocuha karissin^^

mavii demiş ki:
Baris Chn demiş ki:
Herkez Letnoock u sucluyor

AMA UNUTMAYİN SİZİ SATAN KİSİ EXTRALOOB'dur Letnoock degildir,zor gunler bekliyor basarilar
zor günler bekliyor derken :santa: ne bekliycek bro bişey soruyorsunuz yardım istiyorsunuz ediyoruz tşk ediyorsunuz yada etmiyorsunuz siteyı kapatıp uyuyoruz olayı kişiselleştirme bence.

Mavii senin gibiler olduktan sonra herşey okeydir :buddha:

Bu site öyle bir durumdaki Eskiler geliyor o kadar emek verenler ban yiyor. Söyleyecek söz yok....

GNR

rank8
2 tarafada Hayırlı olsun

Şahsi fikrim site eskisinden daha profesyonelce yonetilecek ancak resmiyet co kdaha fazla olucak ayrıca okan hem iyi bir admin hemde araştırmacı bir sro oyuncusuydu siteyi bu sayede cok geliştirdi yeni halinin aynı olacagını düşünmüyorum tabi buralarda dolanmaya devam edicez :)

SToRMx demiş ki:
bakeba demiş ki:
qUatRoom_ demiş ki:
ama abim aramızdan gitme seni hep bizimle görmek istiyoruz :((
Katılıyorum Okan habi hep bizimle kal. Dünya'nın en iyi silkroad forum unu yetim bırakıp gitme! Gamebayi, ne kadar büyük bir hata yaptığının farkında mı?
Sittenin üye sayısı %40 düşecektir. Extraloob artık Gameloob oldu:( :( :( :( :!!&%&! sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1
üye sayısının ne olucagı seni ilgilendirmez bu sonuçda gamebayi nin kararı bunları hesaplayıp bir planlama yapmışlardır :beer:
AMA şimdi adam ayarı vermiş xd

NightStalker demiş ki:
Majestic demiş ki:
*Ama tek kelimem var eğer extraloob nicki bu saatten sonra burada yoksa bende yokum. :) Burada olmaya devam ederse bizde devam ederiz.
++
Yönetimden değilim ama 2007'den beri bu sitedeyim yönetimde de bulundum zaten şuan şoklardayım. :lol:

Mojito

Bence çok önyargılıyoruz. Tamam Seviyorduk okan abi yi fakat onunda görüşlerine saygılı olalım. yeni bir ekip geldi başa. Unutmayalım onlarda eskiden bu aileden di :)

RigorMortis demiş ki:
Bence çok önyargılıyoruz. Tamam Seviyorduk okan abi yi fakat onunda görüşlerine saygılı olalım. yeni bir ekip geldi başa. Unutmayalım onlarda eskiden bu aileden di :)
demekki gitmelerinin bi sebebi varmış. neyse hoş gelmişler diyebilceğimiz birşey yok

Mojito

Chyrso demiş ki:
RigorMortis demiş ki:
demekki gitmelerinin bi sebebi varmış. neyse hoş gelmişler diyebilceğimiz birşey yok
daral:

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt