2 tarafada Hayırlı olsun bakalım. :)
Off topice baka bakalım GKFC nerede ?Baris Chn demiş ki:Herkez Letnoock u sucluyor
AMA UNUTMAYİN SİZİ SATAN KİSİ EXTRALOOB'dur Letnoock degildir,zor gunler bekliyor basarilar
Yok artık ! Ortada suçlu falan yok beyler saçmalamayın !Baris Chn demiş ki:Herkez Letnoock u sucluyor
AMA UNUTMAYİN SİZİ SATAN KİSİ EXTRALOOB'dur Letnoock degildir,zor gunler bekliyor basarilar
Saçma saçma konuşma. Satılan biz değiliz, site. Biz satılık değiliz!Baris Chn demiş ki:Herkez Letnoock u sucluyor
Satan,satılan diye bir şey yok.5 yıldır kolay mı sanıyorsun binlerce insanla uğraşmak ? Kolay değil, extra'ya da hak vermek lazım.Baris Chn demiş ki:Herkez Letnoock u sucluyor
a a a inanmıyorum şaka gibi seni hatırlıyorum Mustafa(macro)'nın arkadaşıydın değil miBlack Rain demiş ki:2 tarafada Hayırlı olsun bakalım. :)
İyide o hiç admin olmadıkiKitty demiş ki:a a a inanmıyorum şaka gibi seni hatırlıyorum Mustafa(macro)'nın arkadaşıydın değil miBlack Rain demiş ki:2 tarafada Hayırlı olsun bakalım. :)doğal olarak biz de arkadaş oluyoruz tabii :r hatırlıyorum da başım bi ara sıkıştığında sen adminken benim için senden yardım istemişti
burada seni görmek çok güzel ;D
Ya da ilk başta sadece olumlu karşılayanlar yazdı. Sonra bir kaç kişi içinden geçeni söyledi, susanların duygularına tercüman oldu, kimse dayanamadı... insanların ,içinden geçenleri bilemezsin arkadaşımSonSalavat demiş ki:tek istediğimiz şey
Gidenler Gelenleri Aratmasın, Cihan'ın da bize böyle bir arayışa sokacağını sanmıyorum.
İlk başta herkes olumlu karşılarken, bazı kişilerin bu el değişim olayını büyütmesi üzerine herkes böyle olumsuz konuşmaya başladı.
adminimsi bi şey işte illa laf salatası yapacaksın :rWindy demiş ki:İyide o hiç admin olmadıkiKitty demiş ki:a a a inanmıyorum şaka gibi seni hatırlıyorum Mustafa(macro)'nın arkadaşıydın değil miBlack Rain demiş ki:2 tarafada Hayırlı olsun bakalım. :)doğal olarak biz de arkadaş oluyoruz tabii :r hatırlıyorum da başım bi ara sıkıştığında sen adminken benim için senden yardım istemişti
![]()
![]()
Her şey para değil beyler. Okan Abi'nin durumunu hiçbirimiz anlayamayız. Çok büyük sorumluluk. Belli bir yaştan sonra insan dinlenmek isteyebilir farklı şeyler yapmak isteyebilir. Omuzlarındaki Sorumluluk yükünü azaltmak isteyebilir. Bu onun en doğal hakkıdır. Biz 2 tane sınavın yükü altında ezilip isyan ederken Okan abi 5 yıl boyunca bu kadar üyeye çoluk çocuğa çok iyi dayandı bence. Satış konusuna gelirsek iyi yada kötü oldu diyemem. Her şeyi zaman gösterecektir. Her iki taraf için de hayırlısı olsun.ghost12 demiş ki:Siteyi zor günler beklediği kesin(Yapılan yorumlara bakarsak)Hem paraya ihtiyacın olduğunu söyleseydin Okan abi bütün forum yardımcı olurduk.Paranın alamayacağı şeyler vardır(alınsada büyüsü bozulur)Ve Extraloob sayın okan abininde veda mektubunda yazdığı üzere macera buraya kadarmış.Extraloob.com birçok kişinin gözünde bitmiştir arkadaşlar.Saygılarımla...
Windy demiş ki:İyide o hiç admin olmadıkiKitty demiş ki:a a a inanmıyorum şaka gibi seni hatırlıyorum Mustafa(macro)'nın arkadaşıydın değil miBlack Rain demiş ki:2 tarafada Hayırlı olsun bakalım. :)doğal olarak biz de arkadaş oluyoruz tabii :r hatırlıyorum da başım bi ara sıkıştığında sen adminken benim için senden yardım istemişti
![]()
![]()
+1Crusade demiş ki:Guathema demiş ki:burda yanlış işler yapıp senin sayende buraya dönerlerse ortam değişir benden söylemesi![]()
![]()
Ps:extraloob olmayacaksa bu sitenin extraloob.com olması yanlış.extraloobu extraloob yapan extraloobdur^^
Güzel salata yaparımKitty demiş ki:adminimsi bi şey işte illa laf salatası yapacaksın :r
Ben de çok küzel kuzu çevirme yaparım.Windy demiş ki:Güzel salata yaparımKitty demiş ki:adminimsi bi şey işte illa laf salatası yapacaksın :rbknz: Çoban salata,domates salatası...