Yakında "Emo" açılımı da yapılır :mrgreen:
Yapılmış zaten fazlasına gerek yok işte.

Ps: Tiksinçler.. :coffee:

haklısın ya ne kadar tiksinçmiş bu emolar 8O

O ayrı hacım :lol:

SatanicTurtle demiş ki:

Valla Güzel Türkçe'mizi katledenlerden nefret ediyorum,ama diğer emolarla bir sorunum yok.Ayriyetten resimdeki kız ne olursa olsun güzel kız :mrgreen: .Valla Öyle kendini bilmez ve Türkçe yi katledenlere kapım kapalı,ama diğerleriyle görüşebilirm :lol: :wink1: (Yanlış anlamayın ben piercing filan sevmem ama kız hakkaten güzel.Bakınız aşağı bölge :dance: :dance: :thumbsup: )

Emo olmayıpta güzel olan çok kız var şimdi emonun güzeli varsa emo olmayanında güzeli var . Emonunda çirkini var emo olmayanında onun tartışmasına girmiyorum . Baştada belirttim sevmememin sebebi Türkçe'yi yanlış kullanmaları :dance:

SatanicTurtle demiş ki:

Bu kızın neresı tıksınc ya tas gıbı hatun :P :P :P

Vermillion demiş ki:
Emo olmayıpta güzel olan çok kız var şimdi emonun güzeli varsa emo olmayanında güzeli var . Emonunda çirkini var emo olmayanında onun tartışmasına girmiyorum . Baştada belirttim sevmememin sebebi Türkçe'yi yanlış kullanmaları :dance:
Evet bende onu diyorum zaten Türkçe'yi doğru kullanmayanlar ve bazı kendini bilmezlikten başka bir sorunum yok benim açımdan.Ben zaten yukarıda konulan fotoğraf hakkında güzel dedim,emo olmayıp güzel olanlarda var tabi,emo olup güzel olanda var.(bkz=yukardaki resim :muck: )Ben bakımlı bayan severim.Tabi herşey dış güzellikle bitmiyor ama hem iç hemde dış güzellik benim için önemlidir.

Bu kızlar yada erkekler 12-20 yasına kadar boyle arkadaslar sonra duzelıyorlar ıster ısmtemez olgunlasıyorlar 12-20 yaslarındada ozentılık yapıyorlar bende sadece konusmalarını sevmıyorum

Emo arkadaşım olmadı şu ana kadar.
Olmasınıda istemem.
O yüzden ne severim ne de sevmem.
Nötr üm bu konuda...8)

Ufff tiplere hastayım. :mrgreen:

Fiziksel olarak seviyorum sadece, ruhsal olarak ise pek hoşuma gitmiyor. :roll:

NoMoreLove demiş ki:
Ufff tiplere hastayım. :mrgreen:

Fiziksel olarak seviyorum sadece, ruhsal olarak ise pek hoşuma gitmiyor. :roll:
Tabi buradan bakmakla ruhunu,iç güzelliği anlayamayız ama fiziksel güzel görünüyorlar.

NoMoreLove demiş ki:
WindTalker demiş ki:

Kalbime iniyordu. :sfff:

Bu topicten ayrılıyım en iyisi, beni ateş bastı. :lol: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :beer: .Ayrıl ayrıl yoksa kalbine inecek hakikaten bu çıtır bomba :arrow: :twisted:

Konuşmaları çözebilmek için Fbi lazım.Özellikle Türk emo'ların özenti olduğunu düşünüyorum(hepsi olmayabilir).12-13 yaşında birşeyden anlamaz etmez özentilik yüzünden evden kaçanlar vb.Kısacası sevmiyorum sevmeyeceğim ^^

WindTalker demiş ki:
Forumda isteyen istediği şekilde yazabilir,isterse sayı dilindende yazsın prob. değil. Gelipte biri ingilizce yazı yazdığında nasıl hor görmüyorsa bu akımıda horgörmeyeceğiz :wink1: Siz keyfinize bakın. Emoca>>Türkçe çeviri lazım olduğunda 1 pm kadar uzağınızdayım :thumbsup: Böyle küçük şeylere takılarak vakit harcamayın.
Emoların dillerinden anlamayanlar için WT bir pm uzağınızda :lol:

Yukarı Alt