Ahahaha felsefe budur baba.XER0 demiş ki:Tüm resimlerineMilano demiş ki:Yanlış anladın hacım, bunla anlaşamassın, dilini anlayamassın, o anlamda şey ettiydim...![]()
Ashqmmm choq gsl chhhqmsshn bhou rhesmmmdhee
yazsam yeter![]()

![]() |
Ahahaha felsefe budur baba.XER0 demiş ki:Tüm resimlerineMilano demiş ki:Yanlış anladın hacım, bunla anlaşamassın, dilini anlayamassın, o anlamda şey ettiydim...![]()
yazsam yeter![]()
loolXER0 demiş ki:Tüm resimlerineMilano demiş ki:Yanlış anladın hacım, bunla anlaşamassın, dilini anlayamassın, o anlamda şey ettiydim...![]()
yazsam yeter![]()
LolXER0 demiş ki:Tüm resimlerineMilano demiş ki:Yanlış anladın hacım, bunla anlaşamassın, dilini anlayamassın, o anlamda şey ettiydim...![]()
yazsam yeter![]()
Haklısın Emolarda insanImmorTaLGoD demiş ki:Şimdi her emo böyle olucak diye birşey yok.Bu tamamen türklerin yanlış bakış açısının sonucudur.Emo'lar ki onlara bu tür isimler takmak bile bizim eksikliğimiz(Bazıları dışında)
Burada kime bir Emo'nun zararı oldu?Kimsenin olmamıştır.
Peki bana şu sorunun cevabını verebilecek var mı : Neden Emoları sevmiyorsun?
Veya : Türkçe'yi düzgün kullanan Emo'ları neden sevmiyorsun?
Yüzünde pirsing var diye Emo mu olunuyor?Sadece gelişmiş teknoloji kullanılıyor.
Emolardan nefret ediyorum diyorsunuz, ilk sayfalarda wT'nin verdiği Emo modelindeki yanınızdan geçse veya sizinle aynı ortamda vakit geçirse ona Emo gözüyle bakmaz , o tür müdahale etmezsiniz.
Kısacası Türkçeyi düzgün kullanan bütün Emoları seviyorum![]()
AweSome demiş ki:Haklısın Emolarda insanImmorTaLGoD demiş ki:Şimdi her emo böyle olucak diye birşey yok.Bu tamamen türklerin yanlış bakış açısının sonucudur.Emo'lar ki onlara bu tür isimler takmak bile bizim eksikliğimiz(Bazıları dışında)
Yüzünde pirsing var diye Emo mu olunuyor?Sadece gelişmiş teknoloji kullanılıyor.
Emolardan nefret ediyorum diyorsunuz, ilk sayfalarda wT'nin verdiği Emo modelindeki yanınızdan geçse veya sizinle aynı ortamda vakit geçirse ona Emo gözüyle bakmaz , o tür müdahale etmezsiniz.
![]()
Off işte, god döktürmüş.ImmorTaLGoD demiş ki:Şimdi her emo böyle olucak diye birşey yok.Bu tamamen türklerin yanlış bakış açısının sonucudur.Emo'lar ki onlara bu tür isimler takmak bile bizim eksikliğimiz(Bazıları dışında)