Burası Türkiye.Espio demiş ki:Demek istedigimde bu turk emosu emologu yanlis algiliyor , turk insanida onu gorup emoyu yanlis yargiliyor sorun bundan ibaret.Vermillion demiş ki:Bence yanlış algılayan Emolar. Yabancı emolar dilini bozuyormu konuşurken ? Bozan görmedim hiç . (Çok yabancı emo görmüş olmasamdaEspio demiş ki:ilk olarak tr de emo style cok yanlis algilanmis her zaman oldugu sekilci millet oldugumuz icin sadece sekline bakiyoruz olayin ama yurtdisinda inanilmaz populerler daha dun yanimda oturan bir emoya ayni gun icinde 2 kiz cikma teklif etti (Hos Alabamali bir emo cidden degisik bir kombinasyon oldugu icinde olabilir ama ) bunun disinda emoluk cidden ise yariyor)
Bir emoda Türk milletini örümcekleşmiş insancıklar olarak tanımlamış . Acı çekiyorlarmış .. PehhEl Verano demiş ki:Amma cok yazmissin ya..lol
Olsada olur,olmasada olur cinsten varliklar. :)
Respect demiş ki:İnsan ziyanları xD
Benim sevmeme nedenim Türkçeyi çok yanlış kullanmaları bana bir zararları yok ...OneEyedJack demiş ki:Size zararları ne ki neden sevmiyorsunuz ? Belki de dedikleri doğru aşırı acı çektiler ve acılarını bu şekilde dindiriyorlar bunu biz bilemeyiz. Kendilerinden değil ama yazış tarzlarını bende doğru bulmuyorum, görüşünede karışamayız sonuçta o bi insan belirli özgürlükleri var..
Sağol BroSatanicTurtle demiş ki:Respect demiş ki:İnsan ziyanları xDKatılıyorum
.
Zaten yazdıklarını çözebilmek için bayaa bi uğraştım ama acı cekmeyi yanlış tanımlıyorlar,bro konu cok guzel olmuş böyle devam![]()
Seven biri çıktıBlack Raven demiş ki:Emo Kızları Seviyorum Rahat Ve Yenılıklere AcıkHepsı
Evrim geçirmemişler aslında bu ergen-yetişkin arasındaki zamanda evrimi yarım kalmış İNSANLAR* benceUniqueHunter demiş ki:İnsan olarak dunyaya gelip 15li yaslarda belirsiz nedenlerrden dolayı evrim geciren yarı canlı varlıklar =)
fazla ileri gitmemek lazımVermillion demiş ki:Evrim geçirmemişler aslında bu ergen-yetişkin arasındaki zamanda evrimi yarım kalmış yaratıklar benceUniqueHunter demiş ki:İnsan olarak dunyaya gelip 15li yaslarda belirsiz nedenlerrden dolayı evrim geciren yarı canlı varlıklar =)![]()
hahahaVermillion demiş ki:Evrim geçirmemişler aslında bu ergen-yetişkin arasındaki zamanda evrimi yarım kalmış yaratıklar benceUniqueHunter demiş ki:İnsan olarak dunyaya gelip 15li yaslarda belirsiz nedenlerrden dolayı evrim geciren yarı canlı varlıklar =)![]()
Doğru diyorsun çok abarttım özür dilerimWindTalker demiş ki:fazla ileri gitmemek lazımVermillion demiş ki:Evrim geçirmemişler aslında bu ergen-yetişkin arasındaki zamanda evrimi yarım kalmış yaratıklar benceUniqueHunter demiş ki:İnsan olarak dunyaya gelip 15li yaslarda belirsiz nedenlerrden dolayı evrim geciren yarı canlı varlıklar =)![]()
![]()
pm at bakayım.Vermillion demiş ki:Doğru diyorsun çok abarttım özür dilerim.
Bir sorum var bu konunun linkini vermek istiyorum verebilirmiyim?
AttımWindTalker demiş ki:pm at bakayım.Vermillion demiş ki:Doğru diyorsun çok abarttım özür dilerim.
Bir sorum var bu konunun linkini vermek istiyorum verebilirmiyim?
Yapılmış zaten fazlasına gerek yok işte.Vermillion demiş ki:Yakında "Emo" açılımı da yapılırWeird Thoughts demiş ki:[E]vcilleştirilmiş [M]odern [O]dunlar Artık Bizi Rahat Bıraksın![]()
![]()
![]()