Espio demiş ki:
Vermillion demiş ki:
Espio demiş ki:
ilk olarak tr de emo style cok yanlis algilanmis her zaman oldugu sekilci millet oldugumuz icin sadece sekline bakiyoruz olayin ama yurtdisinda inanilmaz populerler daha dun yanimda oturan bir emoya ayni gun icinde 2 kiz cikma teklif etti (Hos Alabamali bir emo cidden degisik bir kombinasyon oldugu icinde olabilir ama ) bunun disinda emoluk cidden ise yariyor
Bence yanlış algılayan Emolar. Yabancı emolar dilini bozuyormu konuşurken ? Bozan görmedim hiç . (Çok yabancı emo görmüş olmasamda :mrgreen: )
Demek istedigimde bu turk emosu emologu yanlis algiliyor , turk insanida onu gorup emoyu yanlis yargiliyor sorun bundan ibaret.
Burası Türkiye. :headbang: Siyah giyen satanist beyaz giyen kro olur örnekler cogaltılabilir..

El Verano demiş ki:
Amma cok yazmissin ya..lol
Olsada olur,olmasada olur cinsten varliklar. :)
Bir emoda Türk milletini örümcekleşmiş insancıklar olarak tanımlamış . Acı çekiyorlarmış .. Pehh :mrgreen:

OneEyedJack demiş ki:
Size zararları ne ki neden sevmiyorsunuz ? Belki de dedikleri doğru aşırı acı çektiler ve acılarını bu şekilde dindiriyorlar bunu biz bilemeyiz. Kendilerinden değil ama yazış tarzlarını bende doğru bulmuyorum, görüşünede karışamayız sonuçta o bi insan belirli özgürlükleri var..
Benim sevmeme nedenim Türkçeyi çok yanlış kullanmaları bana bir zararları yok ...
SatanicTurtle demiş ki:
Respect demiş ki:
İnsan ziyanları xD
:thumbsup: Katılıyorum :mrgreen:.

Zaten yazdıklarını çözebilmek için bayaa bi uğraştım ama acı cekmeyi yanlış tanımlıyorlar,bro konu cok guzel olmuş böyle devam :dance:
Sağol Bro :mrgreen:

Beyler yetkili biri okuyorsa izin verebilirmi bir emo forumundaki tartışmanın linkini koymak istiyorum küfür yok ama reklam olmasından korkuyorum lütfen yetkili birisi evet yada hayır diyebilirmi ?

İnsan olarak dunyaya gelip 15li yaslarda belirsiz nedenlerrden dolayı evrim geciren yarı canlı varlıklar =)

UniqueHunter demiş ki:
İnsan olarak dunyaya gelip 15li yaslarda belirsiz nedenlerrden dolayı evrim geciren yarı canlı varlıklar =)
Evrim geçirmemişler aslında bu ergen-yetişkin arasındaki zamanda evrimi yarım kalmış İNSANLAR* bence :P

Ece

rank8
Vermillion demiş ki:
UniqueHunter demiş ki:
Evrim geçirmemişler aslında bu ergen-yetişkin arasındaki zamanda evrimi yarım kalmış yaratıklar bence :P
hahaha :lol:

WindTalker demiş ki:
Vermillion demiş ki:
UniqueHunter demiş ki:
Evrim geçirmemişler aslında bu ergen-yetişkin arasındaki zamanda evrimi yarım kalmış yaratıklar bence :P
fazla ileri gitmemek lazım :wink1:
Doğru diyorsun çok abarttım özür dilerim :roll: .
Bir sorum var bu konunun linkini vermek istiyorum verebilirmiyim?

Yukarı Alt