WindTalker demiş ki:
haklısın ya ne kadar tiksinçmiş bu emolar 8O

bence yazık etmiş güzelliğine. sade halini görmedim ama bundan bir eksiği olacağını da düşünmüyorum ^^

1-Türkçe'yi mahvettikleri için sevmiyorum ;
-Yabancı karakterleri Türkçe kelimelerde kullanıyorlar.
-Türkçe karakterleri yanlış yerlerde kullanıyorlar.

2-Dış görünüşlerinden dolayı sevmiyorum ;
-Anime-Manga özentileriler(Kendilerine özgü tarzları oldukları söyleniyor fakat özentiden öte birşey değiller).
-Erkeklere birşey demiyorum fakat bayanlar saçlarıyla bir gözünü kapatıp , ordan pembe boyatıp şurdan piercing takıp vücudlarını bir dizi makyaj mazemesi ve aksesuar ile mahvettiklerinde güzel göründüklerini sanıyorlar , hoş göründüklerini söyleyen birçok kişi var fakat bence mide bulandırıclar (konuda biri bir fotoğraf paylaşmış , işte ben tam orada ki gibi tiplerden bahsediyorum).

3-Görüşlerinden dolayı sevmiyorum ;
-Emo olmak kaçmakmış , monotonluktan kurtulmakmış
.Tipik ergenlik sorunu olan '' ailem beni anlamıyor '' u ağır bir şekilde yaşamaktalar , daha doğrusu kendileri abartmaktalar , 15 yaşındayım ve ailemin beni anlamadığını , empati kuramadıklarını asla düşünmedim , aksine her davranışlarında bir bildikleri vardır dedim(her insandan aynı olgunluğu beklemiyorum fakat bunlar duygusal değil özentiler , hele hele emo erkekleri özentiliğin tavan yaptığı şahsiyetler).Emo'ları 1 hafta Bağdat'a göndereceksiniz , görsünler monoton yaşamı :thumbsup: .

Kesinlikle söylüyorum (idda etmiyorum %100) Türkiye'deki Kendini Emo Zannedenlerin Hepsi Özentiden Başka birşey değil acı çekiyorum filan hikaye dışlanan çekici gelir..Gençlerde bunu biliyorlar ve özentilige devam Farklı olmak kendilerini bu yolla göstermek istiyorlar toplumca kabul görmemiş dışlanmış gençlerin tercihi gibi geliyor bana...

Topiğe 1 gün girmedim emo düşmanları yazmışta yazmış :mrgreen:
Çoğuda benim gibi düşünüyor Türkçe'yi bozuyorlar demiş :mrgreen:

WindTalker demiş ki:

Böyle emo'ya uzanan eller kırılsın. :mrgreen: :mrgreen: Ben erkek olanlarını sevmiyorum kızlardan gayet de hoşlanıyorum hatta görüğüm yerde özellikle incelerim bakarım nasıl ona göre hareket ederim. :dance: :nod: :mrgreen: :kalp: :muck: :buddha:

Quensis demiş ki:
WindTalker demiş ki:

Böyle emo'ya uzanan eller kırılsın. :mrgreen: :mrgreen: Ben erkek olanlarını sevmiyorum kızlardan gayet de hoşlanıyorum hatta görüğüm yerde özellikle incelerim bakarım nasıl ona göre hareket ederim. :dance: :nod: :mrgreen: :kalp: :muck: :buddha:
Bu kız orjinal'den güzel emo olması hatta güzelliğini gölgelemiş :wink1:

GetInDatAss demiş ki:
Quensis demiş ki:
WindTalker demiş ki:

Bu kız orjinal'den güzel emo olması hatta güzelliğini gölgelemiş :wink1:

Bence hiç de öyle olmamış gayet güzel ayrıca bu kız emo olmayı seçmiş onu öyle kabulleneceksin yoksa git normal kızlara bak buna bulaşma hiç. :wink1:

Quensis demiş ki:
WindTalker demiş ki:

sapık tospa.

:mrgreen:

Quensis demiş ki:
XER0 demiş ki:
WindTalker demiş ki:

OMG 8O
Şimdi bu kız üstündeki fantezilerimi anlatmak isterdim ama forum ortamında olmaz yani aww baksana şu güzelliğe ya içim gidiyor :rolleyes1: :mrgreen: :kalp: :buddha: :headbang: :muck:
Bunlarla zaten bir fantezi yaparsın bro başka bir şey de olmaz :lol:

XER0 demiş ki:
Bu hatunun msn adresini bulmam lazım :cry:
Bulsanda iletişime geçemessin :lol:

@Milano

Olur mu bro ya alıcam bunu cadde'ye oradan sahile ufaktan sonra orada güzel bir action sonra direk eve atacağım.Böyle sevgilim olsun 2 ay boyunca gözüm başka kız görmesin ^^ Yanlız mesajlaşırken biraz sorun olur anlaşma konusunda onu da atlatırım zamanla..

Ps:Aşkm depreşti emo bulun bana. :lol:

XER0 demiş ki:
Milano demiş ki:
XER0 demiş ki:
Bu hatunun msn adresini bulmam lazım :cry:
Bulsanda iletişime geçemessin :lol:

Her önüne geleni kabul ediyorlar zaten, tek iş adresi bulmak :twisted: Bir de facebookta buldumu tamamdır :twisted: :twisted:
Yanlış anladın hacım, bunla anlaşamassın, dilini anlayamassın, o anlamda şey ettiydim... :twisted:

Milano demiş ki:
Yanlış anladın hacım, bunla anlaşamassın, dilini anlayamassın, o anlamda şey ettiydim... :twisted:
Tüm resimlerine

Ashqmmm choq gsl chhhqmsshn bhou rhesmmmdhee

yazsam yeter :lol:

Yukarı Alt