EmmaW

o foruma girip dalga geçmek için [E]mbesil[M]allar[O]rdusu diye üyelik almıştım kabul edilmemiş

bence yazık etmiş güzelliğine. sade halini görmedim ama bundan bir eksiği olacağını da düşünmüyorum ^^WindTalker demiş ki:haklısın ya ne kadar tiksinçmiş bu emolar![]()
![]()
Böyle emo'ya uzanan eller kırılsın.WindTalker demiş ki:haklısın ya ne kadar tiksinçmiş bu emolar![]()
![]()
Bu kız orjinal'den güzel emo olması hatta güzelliğini gölgelemişQuensis demiş ki:Böyle emo'ya uzanan eller kırılsın.WindTalker demiş ki:haklısın ya ne kadar tiksinçmiş bu emolar![]()
![]()
![]()
Ben erkek olanlarını sevmiyorum kızlardan gayet de hoşlanıyorum hatta görüğüm yerde özellikle incelerim bakarım nasıl ona göre hareket ederim.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GetInDatAss demiş ki:Bu kız orjinal'den güzel emo olması hatta güzelliğini gölgelemişQuensis demiş ki:Böyle emo'ya uzanan eller kırılsın.WindTalker demiş ki:haklısın ya ne kadar tiksinçmiş bu emolar![]()
![]()
![]()
Ben erkek olanlarını sevmiyorum kızlardan gayet de hoşlanıyorum hatta görüğüm yerde özellikle incelerim bakarım nasıl ona göre hareket ederim.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Quensis demiş ki:Böyle emo'ya uzanan eller kırılsın.WindTalker demiş ki:haklısın ya ne kadar tiksinçmiş bu emolar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OMGWindTalker demiş ki:haklısın ya ne kadar tiksinçmiş bu emolar![]()
![]()
Farklı bir görüşQuensis demiş ki:Emo fantezim var abi olamaz mı ?![]()
Şimdi bu kız üstündeki fantezilerimi anlatmak isterdim ama forum ortamında olmaz yani aww baksana şu güzelliğe ya içim gidiyorXER0 demiş ki:OMGWindTalker demiş ki:haklısın ya ne kadar tiksinçmiş bu emolar![]()
![]()
![]()
Bu hatunun msn adresini bulmam lazımQuensis demiş ki:Şimdi bu kız üstündeki fantezilerimi anlatmak isterdim ama forum ortamında olmaz yani aww baksana şu güzelliğe ya içim gidiyorXER0 demiş ki:OMGWindTalker demiş ki:haklısın ya ne kadar tiksinçmiş bu emolar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hakan bunu biz yapamazsak kimse yapamaz bro.Bu hatunun msn adresini bulmam lazım![]()
Bunlarla zaten bir fantezi yaparsın bro başka bir şey de olmazQuensis demiş ki:Şimdi bu kız üstündeki fantezilerimi anlatmak isterdim ama forum ortamında olmaz yani aww baksana şu güzelliğe ya içim gidiyorXER0 demiş ki:OMGWindTalker demiş ki:haklısın ya ne kadar tiksinçmiş bu emolar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bulsanda iletişime geçemessinXER0 demiş ki:Bu hatunun msn adresini bulmam lazım![]()
Milano demiş ki:Bulsanda iletişime geçemessinXER0 demiş ki:Bu hatunun msn adresini bulmam lazım![]()
![]()
Yanlış anladın hacım, bunla anlaşamassın, dilini anlayamassın, o anlamda şey ettiydim...XER0 demiş ki:Milano demiş ki:Bulsanda iletişime geçemessinXER0 demiş ki:Bu hatunun msn adresini bulmam lazım![]()
![]()
Her önüne geleni kabul ediyorlar zaten, tek iş adresi bulmakBir de facebookta buldumu tamamdır
![]()
![]()
Tüm resimlerineMilano demiş ki:Yanlış anladın hacım, bunla anlaşamassın, dilini anlayamassın, o anlamda şey ettiydim...![]()