eref31 demiş ki:
lastferhat demiş ki:
arkadaşlar ben ilk normal silkroaddla başladım ve oyun yüzünden okulumu bıraktım ve şu anda oyunu bıraktım ama bu private server bam başka bi oyun herkese tavsiye ederim inş.. asla kapanmaz

Aferin sana Cok İyi Yapmıssın Daha Silkroad Oyna Sen iLerde Sroda sun +9 VericekLer sana Sen Satcan aiLeni gecindircen ßi ßeLediye işcisi ol yerleri süpür herifin teki gelip önüne bi balgam attımı gm Lere cok Söversin o oyunu *** wardıda actınız die.

JasonWalker demiş ki:
eref31 demiş ki:
lastferhat demiş ki:
arkadaşlar ben ilk normal silkroaddla başladım ve oyun yüzünden okulumu bıraktım ve şu anda oyunu bıraktım ama bu private server bam başka bi oyun herkese tavsiye ederim inş.. asla kapanmaz

Aferin sana Cok İyi Yapmıssın Daha Silkroad Oyna Sen iLerde Sroda sun +9 VericekLer sana Sen Satcan aiLeni gecindircen ßi ßeLediye işcisi ol yerleri süpür herifin teki gelip önüne bi balgam attımı gm Lere cok Söversin o oyunu *** wardıda actınız die.
:wink1:

ua_tayfa_1905 bu topic altında fazla post kasıyon boş yorumlar yazma!

ben eski accountumla giremyom ecsroyu yeniden mi indirmem gerekiyo sadece fembrianın media pksını indirdim.

oyun onlinedir frembia benim pk2 ye göre yoktur ben frembia pk2 sini kullanıyorum server easy idir ayrıca üyeikler silinmiştir

yhaw benim char da gitmiş ne yapmamız lazım :( ilk aldığım char gitmiş ama diğeri duruo nasıl iş anlamadım pw ler mi değişti yoqsa ??

Yukarı Alt