Ya Eskiyi Unuttum ben artıkta Yeni uyelık alımı yıne kapalı galıba...yada bende acılmıyor...elinde olan varsa ö.m ıle verebılırmı?

valla girmio kardeş girdim pw kesinlikle doru ama girmio ilk pw den başlayıp en son pw ye kadar denedim ama girmedi allahtan 1 char daha var :) ama vip hala kapalı yhaf :( siz hemen girebiliomusunuz yhaf hızlı giriş varmı?? taktik felan helppp !! :D

yeni degilim önceden beklemiyoduk böyle saar su an20:00 hala girmiyo delircem bi kere döreiym oyunu nukerimi +60 yapayım pffffffffffff

ThEBLaDeR demiş ki:
Lord_Sniper demiş ki:
___PaRDuS___ demiş ki:
bişi sorcam ECSRO ne Silkroad bılıyorumda ECSRO anlayamadım .S
avrupa çarlar gelcek bunda

Pardon Ama Biraz Zor Gelir Admin Yalan Söylemiyosa Eğer MHTC Serveri Avrupa Charlara İzin Vermiyormuş Onun Çözümünü Arıyolardı Bi Ara Ama Zaten Online Oyun Yasağım Var :( :|
ben o adminin sakalina tüküreyim hep yalan söylüyo zaten :mrgreen:
hayatta avrupa gelmez o servere daha lv 80 skilleri yok adam hemen avrupayi sokmaya calisiyo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ulan 1 ay bizi oyuna sadece resim eklemek için mi bekletti bu salak gm.boru değil bu 1 ay!!!!sonuçta hiçbişey yok oyunda....server yine 1000 kişi.bende sanıodum oyuna girerken karşımıza 2 server çıkıcak.biri ecsro diğeri fembria.
ama nerdeee......o resim eklemeyi ninemde yapardı :evil: :twisted:

djfko demiş ki:
ulan 1 ay bizi oyuna sadece resim eklemek için mi bekletti bu salak gm.boru değil bu 1 ay!!!!sonuçta hiçbişey yok oyunda....server yine 1000 kişi.bende sanıodum oyuna girerken karşımıza 2 server çıkıcak.biri ecsro diğeri fembria.
ama nerdeee......o resim eklemeyi ninemde yapardı :evil: :twisted:
yanılıyorsun ikinci server geldi ama şuanda test yapılıyor ilerki günlerde dediğin gibi olacak ve oyunda iki server olacak :detective:

djfko demiş ki:
hadi kapasiteyi bırak oyunda daha otopot yok...resmen yuh....milattan önce mi yaşıoz.........

hacım senin mesajına gelince yukardada dediğim gibi legent II gelmeden oyuna auto pot gelmez sanırım yada media pk yı adam akıllı baştan editleyecekler (hiç sanmam ama) :coffee:

Yukarı Alt