ECSROda Yeni İsen Alışman Lazım Artık :|_Bursal_ demiş ki:ya saat 13:00dan beri deniyom saat 19:00 hala almadı delircem yaaaaaaaaaaaaaa
Lord_Sniper demiş ki:avrupa çarlar gelcek bunda___PaRDuS___ demiş ki:bişi sorcam ECSRO ne Silkroad bılıyorumda ECSRO anlayamadım .S
uA_TAYFA_1905 demiş ki:Ben Actım Nuker Car Su an 32 Lv quzeL qidiorm![]()
ben o adminin sakalina tüküreyim hep yalan söylüyo zatenThEBLaDeR demiş ki:Lord_Sniper demiş ki:avrupa çarlar gelcek bunda___PaRDuS___ demiş ki:bişi sorcam ECSRO ne Silkroad bılıyorumda ECSRO anlayamadım .S
Pardon Ama Biraz Zor Gelir Admin Yalan Söylemiyosa Eğer MHTC Serveri Avrupa Charlara İzin Vermiyormuş Onun Çözümünü Arıyolardı Bi Ara Ama Zaten Online Oyun Yasağım Var :( :|
yanılıyorsun ikinci server geldi ama şuanda test yapılıyor ilerki günlerde dediğin gibi olacak ve oyunda iki server olacakdjfko demiş ki:ulan 1 ay bizi oyuna sadece resim eklemek için mi bekletti bu salak gm.boru değil bu 1 ay!!!!sonuçta hiçbişey yok oyunda....server yine 1000 kişi.bende sanıodum oyuna girerken karşımıza 2 server çıkıcak.biri ecsro diğeri fembria.
ama nerdeee......o resim eklemeyi ninemde yapardı :evil:![]()
djfko demiş ki:hadi kapasiteyi bırak oyunda daha otopot yok...resmen yuh....milattan önce mi yaşıoz.........