Extacy demiş ki:
djfko demiş ki:
ulan 1 ay bizi oyuna sadece resim eklemek için mi bekletti bu salak gm.boru değil bu 1 ay!!!!sonuçta hiçbişey yok oyunda....server yine 1000 kişi.bende sanıodum oyuna girerken karşımıza 2 server çıkıcak.biri ecsro diğeri fembria.
ama nerdeee......o resim eklemeyi ninemde yapardı :evil: :twisted:
yanılıyorsun ikinci server geldi ama şuanda test yapılıyor ilerki günlerde dediğin gibi olacak ve oyunda iki server olacak :detective:

djfko demiş ki:
hadi kapasiteyi bırak oyunda daha otopot yok...resmen yuh....milattan önce mi yaşıoz.........

hacım senin mesajına gelince yukardada dediğim gibi legent II gelmeden oyuna auto pot gelmez sanırım yada media pk yı adam akıllı baştan editleyecekler (hiç sanmam ama) :coffee:
legend2 gelsede autopot gelmez isro diğil vsro privatesi orda 120sınırı olduğu halde otopot yoktu :mrgreen:

ben sabaha kadar bekleris sanıodum yatıcaktım az kaldı saol xD

SkaTe demiş ki:
ben sabaha kadar bekleris sanıodum yatıcaktım az kaldı saol xD
ya hep eskiden bu saatlerde res atarlardı sonra geri açarlardı ama bu gavurlara güven olmaz :P istersen 10-15 dk beklersin baktın gelmedi yatarsın. duyduğuma göre 1-20 minutes yazmış oyunda :D

Edit: Oyun Açılmış :santa:

Edit by Wax Whine
Arkadaşlar şu an ECSRO açık mı bende kapalı gözüküyor da lütfen biri beni bilgilendirsin.

bende start gelmıyo oyunu ındırme yerındekı medıa pk2 dosyasını mı ındırsem duzelır mı

Yukarı Alt