Beyler Oyun Açıldığında Fembria Media.pk2'sinimi kopyalayıp açıcaz ? yoksa aynı devam mı ?

uA_TAYFA_1905 demiş ki:
Arkadaslar Bu Konuda Sayfa 29 Da Lord_Sniper Arkadasımız Lınk Atmıstı Bana Bakın oraya Onları ındırın Ve Bekleyın
Tmm SaoL KarDeş ama bişe dicem 3 tane link var setup'un hangisini kurucam ben yhaa 8O :?

SkaTe demiş ki:
uA_TAYFA_1905 demiş ki:
Arkadaslar Bu Konuda Sayfa 29 Da Lord_Sniper Arkadasımız Lınk Atmıstı Bana Bakın oraya Onları ındırın Ve Bekleyın
Tmm SaoL KarDeş ama bişe dicem 3 tane link var setup'un hangisini kurucam ben yhaa 8O :?
Kardes 3 Part Var Bıde Fembrıa Dosyası Var Once 3 Partı Sırasıyla Indır Kur MHTC Dıye Bır Dosya Olucak Sonra Fembrıayı ındırıp oraya at Cıkan Seye Evet de Ve Acılmasını Bekle Benım Bıldıqım bu:wink1:

ne zaman açılıcak bu oyun yhaa :coffee: cnm sıkılıyor carımı özledim ben :roll:

Server Açıldı Millet Oyun'a girebiliyorum ama ID ve PW'mi Yanlış yazdın dio :S Kayıtların hepsi silindimi ne ?

beyler 3 tane server var ecsro , ecsro(vip paralı ) , fembria suan vip le fembria acık ama acc leri daha ayarlamamıslar bu hafta ıcınde gelıcek buyuk ıhtımal

bir şey daha söylıyım charları veya acc lerı sılme gıbı bı aptallık yapamazlar cunku bir daha kımse bırsey almaz oynamazda sanırsam :S

arkadaşlar ben ilk normal silkroaddla başladım ve oyun yüzünden okulumu bıraktım ve şu anda oyunu bıraktım ama bu private server bam başka bi oyun herkese tavsiye ederim inş.. asla kapanmaz

RiqueLme

Bilgiliyim
lastferhat demiş ki:
arkadaşlar ben ilk normal silkroaddla başladım ve oyun yüzünden okulumu bıraktım ve şu anda oyunu bıraktım ama bu private server bam başka bi oyun herkese tavsiye ederim inş.. asla kapanmaz

Aferin sana Cok İyi Yapmıssın Daha Silkroad Oyna Sen iLerde Sroda sun +9 VericekLer sana Sen Satcan aiLeni gecindircen ßi ßeLediye işcisi ol yerleri süpür herifin teki gelip önüne bi balgam attımı gm Lere cok Söversin o oyunu bok wardıda actınız die.

Yukarı Alt