Tmm SaoL KarDeş ama bişe dicem 3 tane link var setup'un hangisini kurucam ben yhaauA_TAYFA_1905 demiş ki:Arkadaslar Bu Konuda Sayfa 29 Da Lord_Sniper Arkadasımız Lınk Atmıstı Bana Bakın oraya Onları ındırın Ve Bekleyın
Kardes 3 Part Var Bıde Fembrıa Dosyası Var Once 3 Partı Sırasıyla Indır Kur MHTC Dıye Bır Dosya Olucak Sonra Fembrıayı ındırıp oraya at Cıkan Seye Evet de Ve Acılmasını Bekle Benım Bıldıqım buSkaTe demiş ki:Tmm SaoL KarDeş ama bişe dicem 3 tane link var setup'un hangisini kurucam ben yhaauA_TAYFA_1905 demiş ki:Arkadaslar Bu Konuda Sayfa 29 Da Lord_Sniper Arkadasımız Lınk Atmıstı Bana Bakın oraya Onları ındırın Ve Bekleyın:?
Ne Yardımcılıqı Bu Kardesım xDLord_Sniper demiş ki:
Aynen Kardes Benedede Yanlıs Dıo qırıLıo aMa sadece ECSRO Sererı VaarSkaTe demiş ki:Server Açıldı Millet Oyun'a girebiliyorum ama ID ve PW'mi Yanlış yazdın dio :S Kayıtların hepsi silindimi ne ?
lastferhat demiş ki:arkadaşlar ben ilk normal silkroaddla başladım ve oyun yüzünden okulumu bıraktım ve şu anda oyunu bıraktım ama bu private server bam başka bi oyun herkese tavsiye ederim inş.. asla kapanmaz