![]() |
abi türkiyede kac kısı cınce bılıyor en fazla 10dır belkı 10 bile yokElazigLee demiş ki:-Resim Silinmiş.
Evet arkadaşlar herzaman merak etmişsinizdir bu botu,
bu bot inanılmaz birşey ama Çince bilmeniz gerekiyor ama kurcalarsanız rahatklıkla kullanabilirsiniz;
Herzaman düşünürsünüz bu para satan adamlar nasıl bu kadar para kasıyor buyrun yanıtını ben veriyorum sizlere...
Bu bot client acmadan char kasmanıza yarar PC nizi kasmaz ve aynı anda 30 char bile kastırabilirsiniz...
Download :Kod:Çalıştırabilmeniz için dil paketlerini yüklemeniz gerekmektedir,yüklemezseniz soru işaretlerinden ibaret bir yazı stili görürsünüz :)
Tıkla ve İndir
Saygılarımızla...
-Resim Silinmiş.
katılıyorum ancak 10 kişi vardır yaw ing. olsa yine çözeriz az bucuk ama bu çok karışık yawskocakafali demiş ki:abi türkiyede kac kısı cınce bılıyor en fazla 10dır belkı 10 bile yokElazigLee demiş ki:-Resim Silinmiş.
Evet arkadaşlar herzaman merak etmişsinizdir bu botu,
bu bot inanılmaz birşey ama Çince bilmeniz gerekiyor ama kurcalarsanız rahatklıkla kullanabilirsiniz;
Herzaman düşünürsünüz bu para satan adamlar nasıl bu kadar para kasıyor buyrun yanıtını ben veriyorum sizlere...
Bu bot client acmadan char kasmanıza yarar PC nizi kasmaz ve aynı anda 30 char bile kastırabilirsiniz...
Download :Kod:Çalıştırabilmeniz için dil paketlerini yüklemeniz gerekmektedir,yüklemezseniz soru işaretlerinden ibaret bir yazı stili görürsünüz :)
Tıkla ve İndir
Saygılarımızla...
-Resim Silinmiş.
oyuna girdim ama daha denemedimsen denedin mi bunu clientsiz botu yaptınmı yani çalıştı mı ?
Malesef çalışmıyor > Zaten bende şans olsıydı şimdi 80 olmuştum Evil or Very Maddene bakalım çalışıyor mu ?
ah bir bulsam nasıl olacağını Rolling EyesMorwena demiş ki:peki bu bot paralı diyosun tmm para ile alalım dicem o nasıl olacak Tweety Question