adminlerinde cozmesi zor aramizda belki bi japon wardir o yardimci olur bize baktim az bişide çözebilen olcagini sanmiyom biraz kurcaladim anca şifre yazma yerlerini bulabildim ben :mrgreen:

bu dil paketini yüklemeyi ben durdurdum nasıl geri yükleye bilrim acaba???? yane dil paketi olmadan anlaşılmıyo bişi

elagızleeeeeeeeee oyuna nasıl giriyoruz.her seyi silkroad klasorune attım el gibi birsey var onada tıkladım acıyorum client istiyor.bir help extrabeer extrabeer

Lee bunu ilk ben buldum ama o eski sürümdü sanırım zuahhaha

neyse güzel paylaşım

ah birde çözebilsem şunu üstünü som donatcan sonrada kendimi :mrgreen:

Morwena

Buralıyım
ewt bir çözebilsek daha bir şeyini çözemedim çalışıyor mu çalışmıyor mu onu bile daha bilmiyorum Cool

uşaklar ben diğerini kurdum güzel:D ban ve heklenme olmazsa güzel yani tek sikil vuruyo yavi f4te 1.sikil yerine 30lvl nukesini koydum 3saniyede bi atıyo diğerlerini koyunca çok bekliyo bunu denicektim ama bişey anlamıyorum dil paketi yok yapan olmadımı daha??

elazığ bunu koydun ama sen yaptınmı yani gawurcasını Cool bizede anlat yada bi dil şeyini koyarmısın

Morwena

Buralıyım
hiç bir şey bilmiyorum bende ama bu botun olduğunu biliyodum ama ayrıntıları hiç bilmiyorum kurçalıyarak öğrenicez Cool

beylker resımlı an latım koyarsanız sevınırız bısey anlamadım nasıl yapcaz nasıl etcez soleyın yaw

Yukarı Alt