Morwena

Buralıyım
okey Beyler yeni şeyler bulursak Program hakkında sizlerle paylaşacağız emin oln Cool

bende bu çıktı orjinal XP Cd'im olmadığı için dil paketini yüklüyemiyorum

-Resim Silinmiş.

biraz uğraşsam çözerim ama soru işaretleriyle baya zor

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
alttaki kısımGM filen yazıyo ya orası konuşma bölümü

yukarda silkroad yazan yerden sonraki yer server onun yanındaki ıd onun yanındaki şifre onun yanındaki galiba bot ıd si onunda yanındaki galiba bot şifresi galiba paralı

sağ taraftakinden ve silkroadın altındaki çubuktan hiç bişi anlamadım

silkroadın en sonundaki ilk ?? işareti login olsa gerek

silkroad yazan yerin altındaki ilk soru işareti botu başlatıyo yanındaki durduruyo

silkroad yazan yerin aldındaki satırda 6. ?? işareti olan yer botun ayarları işte canın kaça düşünce HP MP kullan filen yerden ne toplasın falan filen bildiğiniz şeyler ama hiç bişi anlaşılmıyo botu çalıştırırsak onları sonra analiz ederiz :lol:

silkroad yazan sutunun altındaki sutunu sonundaki boşluk şifre yeri ama neyin şifresi yazılıyo anlayamadım

Ya arkdaslar bunun dil paketi nerde bulamıyorum yoksa onu da mı indircez ?
Confused bu araada bu exp kasıyomu ????
cvp plsssssssss

Morwena

Buralıyım
arkadaşım önceki konuları okursan iyi sorunun cevabını bulabilirsin Wink

Arkadaşlar işlem çok basit windows XP cd sini cd sürücümüze atıyoruz başlat>denetim masası>tarih,saat,dil ve bölge seçenekleri>bölge ve dil seçenekleri>diller>doğu asya dilerini yüklesine bir tik atıp uygula diyoruz ve yükleniyo extraokk extraokk
HAKAN0 a teşekkürler..!

KartezyeNX demiş ki:
Arkadaşlar işlem çok basit windows XP cd sini cd sürücümüze atıyoruz başlat>denetim masası>tarih,saat,dil ve bölge seçenekleri>bölge ve dil seçenekleri>diller>doğu asya dilerini yüklesine bir tik atıp uygula diyoruz ve yükleniyo extraokk extraokk
HAKAN0 a teşekkürler..!

yani?

Morwena

Buralıyım
bak arkadaşım Mod ne diyor paralı diyor ondan boşuna uğraşmayın bizim incelemelerimiz devam ediyor bişey bulduğumuz anda sizlerle paylaşacağız Wink
TWEETY demiş ki:
bu programda paralı arkadaslar üzgünüzz Crying or Very sad

Yukarı Alt