![]() |
Ne alakası var arkadaşım ? Bu programın kaynak kodları bile web sitesinde yazılı inanmıyorsna gider web sitesinden bakıpta indirirsin. Programın antivirüs programlarında virüs göstermesi gayet normal sonuçta çalışan bir şeye müdahale için kullanıyorsun . Bunu yapan bir programıda bırakta antivirüsler virüs olarak göstersin.Lanetlichocuq demiş ki:basbaya Goz göre göre dolandiricilik BU ! TROJANI GOZ GORE GORE MILLETIN PC SINE SOKUYORSUN !
Kemalist demiş ki:Ne alakası var arkadaşım ? Bu programın kaynak kodları bile web sitesinde yazılı inanmıyorsna gider web sitesinden bakıpta indirirsin. Programın antivirüs programlarında virüs göstermesi gayet normal sonuçta çalışan bir şeye müdahale için kullanıyorsun . Bunu yapan bir programıda bırakta antivirüsler virüs olarak göstersin.Lanetlichocuq demiş ki:basbaya Goz göre göre dolandiricilik BU ! TROJANI GOZ GORE GORE MILLETIN PC SINE SOKUYORSUN !
Virüslü demeye devam eden olursa dolaşmaya çıkacak.
Üsteki yorumları okursan sevinirim.aslanck demiş ki:Chat engine ve Snn programında trojan buldu ama belki başka bişeydir bilmiyorum
bunun içinde ne kdr virüs var farkındamısın sen?Sehnsucht demiş ki:Virüs programın ile taratabilirsin ben kullanıyorum ve hiçbişi olmadı