![]() |
5.5 i seçip indir.Enable Speed Hack yazısının hemen altında set speedyeknesan demiş ki:abi ben yükledim ama istenen program için yükseltme gerekiyor diyo
Ye gibi bir şeyler yapıyor?.Yang filan veriyormu beleştenFre3sTyLe demiş ki:metın2 de yapmadıgı sey yok bu programınSehnsucht demiş ki:Bencee süper bir program çok işe yarıyor
Konu dışı şeyler olmasın lütfen.ghost12 demiş ki:Ye gibi bir şeyler yapıyor?.Yang filan veriyormu beleştenFre3sTyLe demiş ki:metın2 de yapmadıgı sey yok bu programınSehnsucht demiş ki:Bencee süper bir program çok işe yarıyor![]()
![]()
Ne nasıl olacak ? Neyi anlamadığını,sorunlarını güzelce yazı versen yardımcı olmaya çalışacağım.oley186 demiş ki:auyb eyler nsl olcak ya bu![]()
Öyle bir kriter yapmak saçma olur.stoRm demiş ki:15-20 dk dan fazla oyuna girmeye uğraştırıyormu
hayır şimdi 15-20 dakka ya filan giriyor ama bende 0.1 sn ye ayarlı 4 kez filan girdim ama charlar görünmüyorstoRm demiş ki:15-20 dk dan fazla oyuna girmeye uğraştırıyormu
Sana cevabını verdim anlamıyorsan bunda benim kabahatim yok_C3ribR4L_ demiş ki:hayır şimdi 15-20 dakka ya filan giriyor ama bende 0.1 sn ye ayarlı 4 kez filan girdim ama charlar görünmüyorstoRm demiş ki:15-20 dk dan fazla oyuna girmeye uğraştırıyormu