linkler yenilendi
TamamplusTURK demiş ki:bu msjı özelden atmadan önce yazmıştım sana tekrar tşkkür ederim
Eminmisin kardeş bak kullanıomSehnsucht demiş ki:Sen bana özel mesajda attın cevabınıda verdim.Buda son yazısım hayır !
Ben bu programı ister düşük level ister yüksek levelli charlarımda kullanıyorum.Bu programı arkadaşlarımada tavsiye ettim onlarda kullanıyor.Hiç banlanma gibi bir sorunla karşılaşmadık.Zaten loader,bot v.b illegal programlar gibi bişi değil bu.Banlanacağını düşünüyorsan kullanmazsın.ŞAHSEN banlanacağıMIZI düşünmüyorum.DangerWalker demiş ki:Eminmisin kardeş bak kullanıomSehnsucht demiş ki:Sen bana özel mesajda attın cevabınıda verdim.Buda son yazısım hayır !bu program çok etkili sakata gelmeyelim
![]()
Ard arda sürekli tıklıyorsundur, yoksa ben hep bununla girerim ve böyle bir sorun olmaz.tolga___ demiş ki:abicm bn giriorum charlar gozükmüor ??? napabilirm
enter'a sürekli basılı tutmatolga___ demiş ki:ben bunu calıstırıorm entere sürekli basılı tutuyorum oyuna giriorum charlar gözükmüyor.. Lütfen biri bana mesaj etsınn...
metın2 de yapmadıgı sey yok bu programınSehnsucht demiş ki:Bencee süper bir program çok işe yarıyor