biz bunun cevabını 15 temmuzda verdikAllah affetsin sizleri. Helal yoldan para kazanmak varken böyle şeyler ile para kazanmak size ancak cehennemi müjdeler. @lemonade allah senin gibilerin kalp gözlerini mühürlemiş.
biz bunun cevabını 15 temmuzda verdikAllah affetsin sizleri. Helal yoldan para kazanmak varken böyle şeyler ile para kazanmak size ancak cehennemi müjdeler. @lemonade allah senin gibilerin kalp gözlerini mühürlemiş.
Lan olum asjkdhjkasjkdasbiz bunun cevabını 15 temmuzda verdik
Baya baya haykırdım :))))biz bunun cevabını 15 temmuzda verdik
biz bunun cevabını 15 temmuzda verdik
köpek bok yemekten vazgeçer mi?...Allah sizlerin ne olursa olursun yardımcınız olsun. Umreye gittikten sonra eli ayağı çektim faiz işinden artık helal yollardan para kazanan birisi oldum. Sizlerede tavsiye ediyorum eli ayağı çekin bu faiz işlerinden tövbe edip kabeye gidin ve ticaretinize bakın rıskın 10da 10u ticarettedir.
- Bakara Suresi, 275. ayet: Faiz (riba) yiyenler, ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi, çarpılmış olmaktan başka (bir tarzda) kalkmazlar. Bu, onların: "Alım-satım da ancak faiz gibidir" demelerinden dolayıdır. Oysa Allah, alış-verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de (faize) bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim (faize) geri dönerse, artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır.
Günahın x2 Katına çıkıyor, Çünkü başkası senin paranla kar ediyor haram para yemiş oluyor. Bug oluşabiliyor bu durumlarda ama harama teşvik olduğu için işin ucu b*klu yani.Şimdi ben parayı bitcoine yatırsam. Zarar edince sevap kazanmış oluyor muyum hacı abi ? @Ufck
Kabe yollarından sonra sexten bile uzak durursun ah bir görebilsen o toprakları. Ağlarsın ve 5 vakit namaz kılarsın.köpek bok yemekten vazgeçer mi?...
Doların düşüşte olduğu şu günlerde laf mı bu hayinBırakın coini moini, dünya liderimizin yakın zamanda attığı ve atacağı disslerle dolar 5e çıkacak bence :)
Tamam faiz diyorsunda bugün birine 10 TL verip 10Liralık makarna almaktan vaz geç. 1 yıl sonra 10 Tl aldığında o makarna yine 10 TL ise haklısınAllah sizlerin ne olursa olursun yardımcınız olsun. Umreye gittikten sonra eli ayağı çektim faiz işinden artık helal yollardan para kazanan birisi oldum. Sizlerede tavsiye ediyorum eli ayağı çekin bu faiz işlerinden tövbe edip kabeye gidin ve ticaretinize bakın rıskın 10da 10u ticarettedir.
- Bakara Suresi, 275. ayet: Faiz (riba) yiyenler, ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi, çarpılmış olmaktan başka (bir tarzda) kalkmazlar. Bu, onların: "Alım-satım da ancak faiz gibidir" demelerinden dolayıdır. Oysa Allah, alış-verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de (faize) bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim (faize) geri dönerse, artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır.
dostum gerçekten çok farklı bir kafa yaşıyorsun troll müsün bilmiyorum ama iyisin iyiTamam faiz diyorsunda bug0n birine 10 TL verip 10Liralık makarna almaktan vaz geç. 1yıl sonra 10 Tl aldığında o makarna yine 10 TL ise.![]()
Cevap bulamadım hocam haklısın. Foruma renk katıyorsun resmen.Tamam faiz diyorsunda bug0n birine 10 TL verip 10Liralık makarna almaktan vaz geç. 1yıl sonra 10 Tl aldığında o makarna yine 10 TL ise.![]()
olum çıldırıyorum resmen ajsdkshdjkasd
Bitcoin de komisyonun anasini aglatmis. 20 dolar nedir ? Iota oper bitcoini 1 yila.Steam Bitcoin ödeme yöntemini kaldırmış.
Bitcoin değerindeki dalgalanma güvenilirliğini azalttığı ve Bitcoin tarafından müşteriye tahsil edilen işlem ücretleri 0.20 dolardan 20 dolara yakın bir ücrete çıktığı sebebiyle.