Bitcoin Durum ; $11.776.70
![]() |
Zamanında almadığım için ağlamak istiyorumBitcoin Durum ; $11.776.70
Bu mesajdan bu yana btcred %100den fazla degerlendiBu mesaji attigimda benimle birlikte girseydiniz en az 2.5 kat karda olacaktınız
65 dolarlık coin almıştım şuan 165$![]()
Ben bu mesaji yazdiktan 3 saar sonra ikiye katlandiBitcoinRED Change:
1h | 24h | 7d
52.1% | 219.1% | 524.7%
Allahın belası poloneix hesabımı onaylasaydı girecektim bende. Bitcoin çakmaları çok çabuk büyüyor.Ben bu mesaji yazdiktan 3 saar sonra ikiye katlandi![]()
son 24 saat içindeki büyüme %400lere ulaştı red'deAllahın belası poloneix hesabımı onaylasaydı girecektim bende. Bitcoin çakmaları çok çabuk büyüyor.![]()
Belliydi zaten senin mesajını gördüğüm anda dedim bu coin 0.1'den 100 dolara kadar çıkar 2-3 ay içinde...son 24 saat içindeki büyüme %400lere ulaştı red'de
Bu sert çıkışların çok daha sert düşüşleri de oluyor genelde. Klasik pump&dump a dönmesin.hala geç değil![]()
Şu an da oluyor, ama sürekli monitöre bakarsan hemen geri çekebiliyorsun paranı. İşin olduğunda güvenli limanlara yanaşBu sert çıkışların çok daha sert düşüşleri de oluyor genelde. Klasik pump&dump a dönmesin.
Bu mesajdan sonra ekmek almaya gittim o arada paranın yarısı uçtuŞu an da oluyor, ama sürekli monitöre bakarsan hemen geri çekebiliyorsun paranı. İşin olduğunda güvenli limanlara yanaş![]()
Valla sen yazdigindan beri dusuyorBu mesajdan sonra ekmek almaya gittim o arada paranın yarısı uçtu![]()
o öyle olmuyor işteValla sen yazdigindan beri dusuyorcoin isinde izlenimim su , yatirican 10 bin tl yeni populer coine , bir gunde yuzde 300 artinca cekicen sonra diger coine gecicen.
Valla ethereuma girdim ama izlemedim ekrani pek fazla , 300 dolardan aldim 140 dolara kadar dustu ellemedim illa ki bir gun cikiyor geri.o öyle olmuyor işteAltcoinlerde sürekli gir çık yapacaksın, büyük parayla gireceksen sürekli gözün monitörde olacak (sapık gibi izleyeceksin ekranı gözünü ayırmadan
), aynı coinin işlem gördüğü başka borsa varsa onlarıda takip edeceksin, düşüşten emin olduğunda yanaşacaksın btc limanımıza
![]()
ya eth falan büyük coinler onlarda büyük dalgalanma çok nadir yaşanıyor ve o anda bile bir kaç dakika ile (ekmek alıp-gelmekValla ethereuma girdim ama izlemedim ekrani pek fazla , 300 dolardan aldim 140 dolara kadar dustu ellemedim illa ki bir gun cikiyor geri.
Benim girdigim borsa da yeni coinler yoktu kar edemedim. Takip ettigim coinler bugune kadar hep yukseldi , firefly , fargo , iota btcred , bcash , monero ama hic birisi yoktu benim borsa da giremedim :)
Trollse komik, değilse daha komik asjkdghajkshdjAllah affetsin sizleri. Helal yoldan para kazanmak varken böyle şeyler ile para kazanmak size ancak cehennemi müjdeler. @lemonade allah senin gibilerin kalp gözlerini mühürlemiş.