ya ben bitane the Ottoman Empire yazan bi imza istemiştim ama yok bulamadım yaptıklarınızın içinde
Eyw. .)JimCarrey demiş ki:şu an uyku semesiyim yarın akşam yaparım Rolling Eyes Wink
Ben yapmam demedim emir verir gibi söylediğin için yapmıyorum dedim bu sözün bile emir verir gibi..biraz daha dikkatli konuşursan her zaman başım üstüne canımcım ok?xcarkox demiş ki:Bana Neden Yapmıyacakmışsın?
Tamam yapıcam,xxcarkoxx seninkinide halledicem...SeDa26 demiş ki:blackk den bi imza istiyorum imzasnı çok beğendim bana da güzel bişeyler yaparsan sevinirim sadece SeDa26 yazsın
Buda Seninki;Sarışın biri demişşin şarışın olarak bunu yaptım inş. beğenirsin.. Ideaxcarkox demiş ki:Gecmişe Bak bakayım Benım gibi Hoş Görülü davranan varmı Evil or Very Mad
Ders değiL yardım almak ben daha kimseye ders vericek kıvamda değilim Onu Ron gibi ustalarımız yapar neyse atıyım ö.mden bak..by-Lord demiş ki:black ben senden ders almak istiyom msn varsa ömden atarmısn msn yi
oww başım döndü yarın yaparım bugün benden hayır beklemeyin..ducan demiş ki:BlacKK kardeş bir tanede bana yapsan tam süper alıcak 3 ncü işteyişim ama o kadar çok istiyen varki anlıyorum yetişemiyosun benimkinde (ducan yazarsa ve sagopanın bir güzel resmi olusa vede tabiki sağ altta etraamblemi) yaparsan sevinirim extraokk
ok olur önemli degil yapta ne zaman olursa olsunBlacKK demiş ki:oww başım döndü yarın yaparım bugün benden hayır beklemeyin..ducan demiş ki:BlacKK kardeş bir tanede bana yapsan tam süper alıcak 3 ncü işteyişim ama o kadar çok istiyen varki anlıyorum yetişemiyosun benimkinde (ducan yazarsa ve sagopanın bir güzel resmi olusa vede tabiki sağ altta etraamblemi) yaparsan sevinirim extraokk![]()
bişi değil nedemek extrabeerBlacKK demiş ki:Bu arada yardım için sağol Jimcim.. mucX