xcarkox demiş ki:
V.i.P Me? Benım imzam nerde isteği Bastıran imzayı Farklı kaydeder Oldu Benim Hala yok ..
Gümüş Ve parlak Renklerde İstiyorum. üZerinde xCaRkoOx Yazıcak Yanınada Sarışın Bir Karizma Erkek Karakter KoyduN mu süper Olur..
Shocked Shocked biraz yavaş emri vaki yapar gibi olmuş cümle baktın yazpmıolar VIP lerden birine ÖM yoluyla ulaşabilirsin sonuçta onlarda her sayfayı gezemezler Wink biraz hoşgörü ltfn Exclamation

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Son zamanlarda bu bölüme bi tek Vıp olarak ben bakıyorum sanırsam başka arkadaşlar olsa daha iyi olurda Confused

Blacck bana da yapar mısı lütfen bak özellikleri söyliyorum lütfen ama pls mucX mucX mucX mucX mucX mucX mucX mucX mucX

bana da bir avatar yaparsan sevinirim.
arka plan açık siyah gri ye yakın bir de prince of persia daki adamın resmini yanlara da By_Ch4r4ct3R_siZ onun altına maksitr.net onun altına extraloob.com eğer yer yeterse PaRTaNaZ yazarsanız sevinirim yazılar mor olsun yazıların üstü silaha +3 basılmış gibi parlarsa sevinirim eğer zamanınız olurda yaparsanız şimdiden çok teşekkürler. mucX mucX mucX mucX mucX mucX

şimdiden çok saol (tabi yaparsan :lolmuch: )

Nerde müzik, eğlence,çılgınlık orda ben =)
AzteC'in Karşısındaki evde 'sigaramı' içiyorum. ≠
Takımı
Fenerbahce
JimCarrey demiş ki:
KeShDjCaRiZMa demiş ki:
ßenimde ßu 2. isteyişim oLuyor ArkadasLar ResimLi janjanLı ßişi oLsun pLs.. $imdiden t$k eTtim ??
-Resim Silinmiş.
http://img232.imageshack.us/img232/5738/djkarzrs1.png
kahvekeyfi al bakalım beğenirsin umarım Wink wip ler sizlere biraz yardım edim dedim benim elimden azda olsa gelir Razz popcorn

Yazı ßiraz daha kaLın oLsaydı ve ComiC sans StiLiyLe oLSaydı qüzeL oLurdu ߀a :)
ßide SöLe koyu Renk oLsa pemße faLan :lol: terS :lol:

Yukarı Alt