Tamam yarın hallederim. mucXsulltannn demiş ki:kardeş banada bi imza yaparmısın üzerinde the ottoman empire işallah güzel olur
![]() |
Tamam yarın hallederim. mucXsulltannn demiş ki:kardeş banada bi imza yaparmısın üzerinde the ottoman empire işallah güzel olur
Oyy oy yorgunum yarın yapıcam tamam..Unuturmamelik demiş ki:avatarıma uygun bi imzada bana yapabilirmisin BlacKK söle güselinden hersey sana kalmıs ama senin eski imza formatında yaparsan cok güzel olur![]()
unutma plsBlacKK demiş ki:Oyy oy yorgunum yarın yapıcam tamam..Unuturmamelik demiş ki:avatarıma uygun bi imzada bana yapabilirmisin BlacKK söle güselinden hersey sana kalmıs ama senin eski imza formatında yaparsan cok güzel olur![]()
![]()
Al bakalım..umarım beyenirsin.. Ideamelik demiş ki:unutma plsBlacKK demiş ki:Oyy oy yorgunum yarın yapıcam tamam..Unuturmamelik demiş ki:avatarıma uygun bi imzada bana yapabilirmisin BlacKK söle güselinden hersey sana kalmıs ama senin eski imza formatında yaparsan cok güzel olur![]()
![]()
![]()
Afiyet olsun.. extrabeermelik demiş ki:@BlacKK
eline saglık cook güzel olmus![]()
İmzan^^:jelibon demiş ki:black bide bana yapsan olur mu ^^Pakito^^ yazsa bide sarışın bi hatun ve ya avril in fotosu olursa sevinirim