bende istemiştim ama unutulmuş galiba yine hatırlatayım ^^Pakit0^^ yazarsa sevinirim bi de sarışın bi kız olursada sevinirim ve ya Avril Lavigne nin bi fotosu üzerine olursa sewinirim

avatarıma uygun bi imzada bana yapabilirmisin BlacKK söle güselinden hersey sana kalmıs ama senin eski imza formatında yaparsan cok güzel olur :lolmuch:

melik demiş ki:
avatarıma uygun bi imzada bana yapabilirmisin BlacKK söle güselinden hersey sana kalmıs ama senin eski imza formatında yaparsan cok güzel olur :lolmuch:
Oyy oy yorgunum yarın yapıcam tamam..Unuturma :mrgreen:

V.İ.P Yarın iMZaMı iSTiYoRuM.. Evil or Very Mad hmm Ne iSTéDiGiMi öGReNMeK iCiN GeCMiŞ SaYFaLaRa Bak..

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Ben şöle siyah bi arkaplana siyah bir kral yada ona benzer bişe alabilirmiyim ama kral olan gözükmesin fazla gizemli olsun ve yazı olarak da Baron alabilirmiyim dikkate alırsanız sevinirim

bi tanede bn isteyebilirmiyim avatarla birliqte acaba şöle güsel bi kız olsun :) Go oGh Go altında heroogh yazarsa sevinirim şimdiden tşk.

Biz post için değil yardım etmeyi düşünüyoruz aklımın ucundan bu bölümde post kasmak geçmemişti valla helal.. extraokk

black bide bana yapsan olur mu ^^Pakito^^ yazsa bide sarışın bi hatun ve ya avril in fotosu olursa sevinirim

V.i.P Me? Benım imzam nerde isteği Bastıran imzayı Farklı kaydeder Oldu Benim Hala yok ..
Gümüş Ve parlak Renklerde İstiyorum. üZerinde xCaRkoOx Yazıcak Yanınada Sarışın Bir Karizma Erkek Karakter KoyduN mu süper Olur..

Yukarı Alt