bu 4. imza ve avatar isteğim Evil or Very Mad türk gurunu kabartıcak bir şekilde imza istiyorum altınada madem türksün göster ürksün! yazıcak sağ alt köşeyede _kahpehayat_ yazsın avatar olarakda karşıyakalı tazmani olsun tşkrlr.

ID:_kahpehayat_
LvL:6x
Guıld:_CrTiCaL_
Buıld:pure STR glavie

xcarkox demiş ki:
Bana Neden Yapmıyacakmışsın?
Ben yapmam demedim emir verir gibi söylediğin için yapmıyorum dedim bu sözün bile emir verir gibi..biraz daha dikkatli konuşursan her zaman başım üstüne canımcım ok?

Gecmişe Bak bakayım Benım gibi Hoş Görülü davranan varmı Evil or Very Mad

blackk den bi imza istiyorum imzasnı çok beğendim bana da güzel bişeyler yaparsan sevinirim sadece SeDa26 yazsın

by-Lord demiş ki:
black ben senden ders almak istiyom msn varsa ömden atarmısn msn yi
Ders değiL yardım almak ben daha kimseye ders vericek kıvamda değilim Onu Ron gibi ustalarımız yapar neyse atıyım ö.mden bak..

BlacKK kardeş bir tanede bana yapsan tam süper alıcak 3 ncü işteyişim ama o kadar çok istiyen varki anlıyorum yetişemiyosun benimkinde (ducan yazarsa ve sagopanın bir güzel resmi olusa vede tabiki sağ altta etraamblemi) yaparsan sevinirim extraokk

ducan demiş ki:
BlacKK kardeş bir tanede bana yapsan tam süper alıcak 3 ncü işteyişim ama o kadar çok istiyen varki anlıyorum yetişemiyosun benimkinde (ducan yazarsa ve sagopanın bir güzel resmi olusa vede tabiki sağ altta etraamblemi) yaparsan sevinirim extraokk
oww başım döndü yarın yaparım bugün benden hayır beklemeyin.. :lolmuch:

YHAAA kardeşim 4. söylüyorum bi imza yapın __NuKeR__Tr_ yazzın yhaa kırmızıyla Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

BlacKK demiş ki:
ducan demiş ki:
oww başım döndü yarın yaparım bugün benden hayır beklemeyin.. :lolmuch:
ok olur önemli degil yapta ne zaman olursa olsun :mrgreen:

Yukarı Alt